Diepvriesfruit: veelzijdig en gezond

Als vulling voor een taart, oppepper van een drankje, in de fruitsaus of over een sorbet: bevroren fruit brengt flair op tafel. Diepvries zorgt ervoor dat we altijd over ons lievelingsfruit kunnen beschikken, zoals zomerse bessen in de winter. Bovendien is bevroren fruit gezond en blijkt uit onderzoek dat het minimaal evenveel vitamines bevat als verse vruchten. Doordat Fruit Life alleen het beste fruit kiest en verwerkt in een eigen vrieshuis kunt u erop rekenen dat ons diepvries fruit van absolute topkwaliteit is. Ook is ons royale aanbod aan bevroren vruchten zeer gevarieerd en klaar voor bereiding.        

Traditioneel bevroren fruit: herkenbaar en lekker

Appels en mandarijnen zijn vruchten waarmee menig Nederlander groot is geworden. Niet verwonderlijk want dit bevroren fruit is gezond, kleurrijk en heerlijk van smaak. Daarom vindt u in ons assortiment handige appelblokjes, mandarijnsegmenten en perenblokjes. Maar ook heerlijk zomerfruit is bij ons diepgevroren aanwezig. Denk hierbij aan perzikblokjes, pruimenhelften, abrikozenblokjes en kersen.    

Kies voor exotisch diepvries fruit

Bananen zijn van vele markten thuis. De volle smaak van onze bananenschijfjes past goed bij hartig en zoet. Verder kunt een exotisch tintje aan ijs, drankjes en gerechten toevoegen met papaya- en mangoblokjes uit ons vrieshuis. Of kies voor frisse ananastidbits. Voor een oosterse touch hebben wij bevroren lychees.    

Bevroren fruit gezond: van bessen tot aardbeien

Bessen staan bekend om hun hoge vitaminegehalte. Ook de diepvriesvarianten zijn zeer gezond. Bosbessen, vlierbessen en cranberries zitten allemaal in ons aanbod. Ook kunt u kiezen voor een smakelijk kleurenpalet van rode, blauwe en zwarte bessen. Of probeer onze preiselbeeren uit de diepvries. Verder hebben wij nog heerlijke kleine zomerse vruchten in de vorm van bevroren aardbeien en bramen.  

Ontdek nog meer mooi diepvriesfruit

De veelzijdigheid van ons assortiment houdt nog niet op. We hebben namelijk ook smakelijke oranje of groene meloenbolletjes voor bijvoorbeeld de finishing touch van een nagerecht. Verder komen onze bevroren frambozengruis of granaatappelpitjes misschien van pas voor uw producten of gerechten. Tenslotte hebben wij nog hoogwaardige diepvries kastanjes en rabarber.  

Probeer ook onze speciale soorten bevroren fruit

Behalve de genoemde varianten produceren wij diverse handige diepvries vruchtenmixen. U kunt daarbij kiezen uit meerdere soorten bosvruchtenmixen of een pakket van verschillende exotische vruchten. Ook hebben wij ingevroren tropische of bosvruchten inclusief met sap. Verder kunt u op een eenvoudige wijze uw klanten een gezond drankje aanbieden met de smoothiemixen van Fruit Life. Of zet een prachtige ijscoupe met decoratievruchten op de kaart.  

Proef van onze bevroren vruchten

Of u nu het liefste werkt met grote of kleinere verpakkingen, veel van onze fruitsoorten zijn beschikbaar in diverse hoeveelheden. U heeft in de meeste gevallen de keuze uit een pak van 10 kilo of 4 keer 2,5 kilo. Maar voordat u ons bevroren fruit in de groothandel gaat kopen, wilt u misschien het liefste eerst proeven? Dat kan door een monster aan te vragen. Ga daarvoor gewoon naar de vrucht die u wilt proberen en vul het formuliertje in. Heeft u eerst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag!

Wilt u graag een monster ontvangen van een van onze producten of heeft u een leuk idee met fruit? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Neem contact op