Abrikoos: de kleurrijke smaakmaker voor iedere keuken

Abrikozen zijn smakelijk en visueel aantrekkelijk. Daarom zijn ze geliefd in branches die met voeding te maken hebben. Van bakkerijen tot toprestaurants en van ijssalons tot cateraars: de abrikoos verrijkt het assortiment. Bovendien is een abrikoos rijk aan vitamines en mineralen. Abrikozen kunt u vers, in blik of gedroogd kopen. Maar er is nog een variant en dat is de diepvriesabrikoos.

Voor de beste bevroren abrikoos zit u prima bij Fruit Life

De prachtige oranjegele kleur van het vruchtvlees van de abrikoos doet het fantastisch in allerlei gerechten en etenswaar. Of het nu een zoete touch voor een currygerecht is, of de versiering van een verjaardagstaart. De vrolijke kleur springt eruit. Ook de smaak is verrassend zoet en daardoor een culinaire aanvulling. Gaat u een bevroren abrikoos bestellen bij Fruit Life? Dan kunt u erop rekenen dat al deze mooie eigenschappen van de vrucht zijn behouden.

Profiteer van het gemak van onze ingevroren abrikoos

Abrikozen zijn heerlijk, maar ook bewerkelijk. Voordat u er uw producten mee kunt bereiden, moeten ze eerst geschild, ontpit en gesneden worden. Fruit Life bespaart u al dat werk met handige abrikozenblokjes. We bieden ze in verschillende verpakkingen aan. U kunt kiezen voor een pakket van viermaal 2,5 kilo of tienmaal 1 kilo. Of heeft u liever abrikozenhelften? Deze vindt u bij Fruit Life in verpakkingen van 4 handige porties van 2,5 kilo. Al ons bevroren fruit, inclusief de abrikoos, is direct gebruiksklaar. U hoeft dus de vruchten niet te wassen, te schillen of te snijden.

Varieer met abrikoos en ontdek onze andere diepvriesvruchten

Wilt u nog meer halen uit de abrikozensmaak? Fruit Life heeft dan ook een mooie abrikozenpuree uit de diepvries voor u. Of voeg andere vruchten toe aan de abrikozenblokjes of abrikozenhelften. Zo vindt u in ons assortiment allerlei soorten bosvruchten, maar ook tropisch fruit. Verder liggen er appels, bananen, aardbeien en nog veel meer vruchten in onze vriezers. Dus wilt u een extra gezonde smoothie creëren? Of bent u op zoek naar een nieuwe ijssmaak? U vindt vast inspiratie in het aanbod van Fruit Life.

Gegarandeerd hoogwaardige abrikoos uit de diepvries

Met 36 soorten bevroren fruit en 65 verschillende ingevroren fruitpurees zijn wij specialist in diepvriesvruchten. Onze ingevroren abrikoos en ander diepvriesfruit voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en komen uit de beste oogstgebieden. Bovendien zijn al onze vruchten vrij van toevoegingen. Wanneer u bij ons een bevroren abrikoos gaat kopen, dan kunt u rekenen op een 100 procent natuurlijk product.

Wilt u graag de verrassend lekker smaak van onze diepvries abrikoos proeven? Vraag dan een gratis sample aan. Ook kunt u direct bij ons heerlijke bevroren abrikoos kopen via bestelling@fruitlife.nl!

Sample aanvragen