Pure passievruchtenpuree van Fruitlife: zonder toegevoegde suikers

Passievruchten zijn hartstikke gezond. Ze zitten vol met vitamines, waaronder vooral A en C. Bovendien zijn de mineralen ijzer, magnesium, kalium en koper ook goed vertegenwoordigd in deze vruchten. Het hoge vitamine- en mineralengehalte is niet de enige reden om passievruchten te eten. Ze zijn namelijk ook heel smaakvol. De friszoete smaak doet het bijvoorbeeld heel goed in gebak, desserts, smoothies en cocktails. Wilt u ook werken met deze mooie vruchten? Kies dan voor de passievruchtenpuree van Fruitlife. Deze is van hoge kwaliteit en eenvoudig toe te passen in allerlei gerechten en dranken.

Passievruchtpuree van een expert in diepvriesfruit

Fruitlife is al sinds 1971 specialist in het invriezen van fruit. Dankzij onze decennialange ervaring en expertise zijn we inmiddels hét merk in bevroren fruit en fruitpurees. Onze klantenkring bestaat uit professionals in voeding en dranken, zoals horecagelegenheden, banketbakkers, fabrikanten van desserts, ijsbereiders en cateraars. Ons aanbod is zeer ruim. We hebben meer dan 36 soorten fruit in ons vrieshuis. Daarnaast vindt u behalve onze passievruchtpuree ook nog 64 andere fruitpurees.

Passievruchtpuree 100%: ontdek ook onze andere smakelijke fruitpurees

Passievruchtenpuree is al gezond, maar het kan nog beter. Fruitlife heeft namelijk een serie fruitpurees die voor 100 procent uit fruit bestaan. Deze purees zijn volledig zonder suiker en kunstmatige toevoegingen. Behalve het product passievruchtpuree 100% kunt u onder andere kiezen voor een pure puree van ananas, frambozen, bananen, limoenen of perziken. Zoals u ziet, zijn de smaken zeer gevarieerd, waardoor wij voor ieder soort gerecht of drank de juiste fruitpuree hebben. U kunt natuurlijk onze passievruchtpuree zonder toegevoegde suikers ook combineren met een van onze andere fruitpurees.

Passievruchtpuree zonder toegevoegde suikers: kies uw ideale hoeveelheid

De passievruchtenpuree van Fruitlife is direct bruikbaar. We leveren het product bovendien in handige hoeveelheden. Daarbij kunt u kiezen uit een grotere verpakking van 10 kilo. Werkt u liever met kleinere hoeveelheden? Kies dan voor een pakket van 6 keer 1 kilo passievruchtpuree zonder toegevoegde suikers. Behalve een passievruchtenpuree van 100% hebben we ook nog een biologische variant. Dus heeft u bijvoorbeeld een biologische patisserie, restaurant of cateringbedrijf? Kijk dan ook zeker bij ons biologische aanbod aan fruitpurees.

Passievruchtpuree kopen via de groothandel of online

Bent u benieuwd naar de pure smaak van onze passievruchtenpuree? Bestel dan eenvoudig een proefmonster. Dit is helemaal gratis. U kunt ook direct onze passievruchtpuree kopen door langs te gaan bij uw horeca- of bakkerijgroothandel. Of stuur eenvoudig uw bestelling naar bestelling@fruitlife.nl!