Preiselbeeren: ontdek de voordelen van besjes uit de diepvries

Preiselbeeren zijn heerlijk bij gebakken camembert of een stukje wild. Maar ook in zoete gerechten of in de jam smaken deze besjes goed. Eet u ze echter rauw, dan zal de smaak tegenvallen. Deze gezonde vruchtjes, die ook vossenbessen worden genoemd, zijn namelijk vrij zuur. Eenmaal gekookt zijn ze echter een aanwinst in de keuken. Om het u makkelijk te maken heeft Fruit Life diepvries preiselbeeren die direct klaar zijn voor gebruik.

Kies voor bevroren preiselbeeren en werk altijd met topbesjes

Wanneer u als kok, bakker of voedselproducent met vers fruit werkt dan is het vaak lastig om goed in te kopen. Doordat vruchten kunnen bederven loopt u het risico dat er een deel in de vuilnisbak belandt. Met diepvriesfruit, zoals de ingevroren preiselbeeren van Fruit Life, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Ons fruit is namelijk zeer lang houdbaar. Bovendien bieden we de vossenbessen aan in handige verpakkingen. Zo kunt u bij ons een pak van 10 kilo bevroren preiselbeeren kopen dat is verdeeld in vier doseringen van 2,5 kilo. Werkt u liever met kleinere hoeveelheden? Kies dan voor de optie van tien maal 1 kilo.

Experimenteer met ingevroren preiselbeeren en ander diepvriesfruit

Preiselbeeren kunt u ook goed combineren met andere vruchten. Fruit Life heeft al kant-en-klare mixen gemaakt van verschillende bosvruchten met of zonder sap. Maar u kunt zich ook laten inspireren door ons gevarieerde aanbod aan diepvriesfruit. We hebben ruim 36 soorten in onze vriezers liggen.

Combineer diepvries preiselbeeren bijvoorbeeld met andere bessen als vlierbessen of bosbessen. Ook hebben we mooie zwarte en rode bessen. Of geef de preiselbeeren een exotisch tintje met bananenschijven en mangoblokjes. Verder hebben we een prachtig aanbod aan traditionele vruchten zoals appels, peren en sinaasappels.

Diepvries preiselbeeren: profiteer van onze vakkennis

Of u nu onze bevroren preiselbeeren of andere diepvriesvruchten bestelt, we zorgen dat u producten van topkwaliteit ontvangt. Daarvoor werken we alleen met betrouwbare leveranciers die het beste fruit leveren. Verder hebben we decennialange ervaring met het invriezen van fruit. Daardoor weten we precies hoe de smaak, structuur en voedingsstoffen optimaal behouden blijven. U kunt dus met een gerust hart onze preiselbeeren aanbieden aan uw klanten.

Bevroren preiselbeeren kopen: ontvang een gratis monster

Wilt u profiteren van de lange houdbaarheid, handige doseringen en de rijke smaak van de preiselbeeren van Fruit Life? Dan kunt u onze bevroren preiselbeeren snel en makkelijk bestellen door een mail te sturen naar bestelling@fruitlife.nl. Ook kunt u via uw bakkerij- of horecagroothandel onze bevroren preiselbeeren kopen. Wilt u eerst onze besjes zien en proeven? Vraag dan een gratis sample aan!