Ontdek de rijke smaak van verse aardbeien uit de diepvries

Aardbeien zijn één van de meest geliefde vruchten in Nederland. Behalve dat ze zo lekker zijn om te eten doen ze het ook fantastisch op gastronomisch niveau. Er is waarschijnlijk geen bakker die nog nooit een aardbeientaart heeft gemaakt en geen chef-kok die een mooi dessert met deze verrukkelijke rode vruchten heeft gecreëerd. En dan is er nog de cocktailshaker die graag kleurrijke cocktails maakt met aardbeien. Om u het hele jaar door te voorzien van de heerlijke zoetfrisse aardbeiensmaak hebben wij in ons assortiment diverse soorten diepvries aardbeien. Een daarvan zijn de grote bevroren aardbeien van het ras Senga Sengana.

Geef desserts en taarten de finishing touch met grote diepvries aardbeien

Een bevroren aardbei van Senga Sengana meet tussen de 25 en 35 millimeter. Hierdoor is hij ideaal voor een royale garnering voor desserts of gebak. Deze ingevroren aardbeien kunt in verschillende verpakkingsvormen bestellen bij uw horeca- of bakkerijgroothandel. U kunt kiezen voor 4 maal 2,5 kilo of 10 maal 1 kilo. Zo kunt u met de hoeveelheid bevroren aardbeien aan de slag die voor u het makkelijkste is. Wilt u overigens liever werken met een kleinere aardbei uit de diepvries? Dan heeft Fruit Life ook voor u aardbeien bevroren die 15 tot 25 millimeter groot zijn. Of kies voor de nog kleinere wilde aardbeien.

De bevroren aardbei: een mooie match met andere vruchten

Ingevroren aardbeien vindt u ook terug in onze andere hoogwaardige producten. Zo hebben wij een heerlijke bosvruchtenmix met bevroren aardbei. Of probeer onze bosvruchtenmix met sap waarin diepvries aardbeien zijn verwerkt. Verder kan Fruit Life u mooie smoothies aanbieden van aardbei met banaan of aardbei met mango.

Kies voor ingevroren aardbeien van hoge kwaliteit

Of u nu puur voor aardbeien die bevroren zijn kiest of voor een ander product waarin deze vruchten in zijn verwerkt? U kunt altijd rekenen op topkwaliteit. Wij selecteren namelijk alleen de beste vruchten voor onze ingevroren aardbeien. Een aardbei uit de diepvries van Fruit Life zit daardoor boordevol vitamines en is uitstekend van smaak. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook voor ons overige assortiment met diepvriesvruchten.

Probeer snel hoe onze aardbei uit de diepvries smaakt

Wilt u graag onze bevroren aardbeien proberen of misschien een van onze andere diepvriesvruchten? Dan kunt u eerst een gratis sample aanvragen om te proeven. Wilt u liever direct bestellen? Dan kunt u behalve via uw horeca- of bakkerijgroothandel ook uw bestelling mailen naar bestelling@fruitlife.nl!

Sample aanvragen