Meloen: een reus vol met smaak

Meloenen zijn imposant en bieden allerlei culinaire mogelijkheden. Van een voorgerecht van meloen met ham tot en met fris meloenijs: een meloen voegt een verrassend lekkere smaak toe. Wist u trouwens dat meloenen geen vruchten zijn maar groenten? Ze zijn namelijk familie van de komkommers en pompoenen. En we hebben nog een weetje: meloenen zijn namelijk goed te kruisen. Daarom bestaan er veel verschillende soorten smaken. Fruit Life heeft voor zijn diepvriesmeloen gekozen voor Honey Dew Meloen. Dit is een heerlijke zoete meloen met mooi groen vruchtvlees.

Kies voor ingevroren meloen van topkwaliteit

Wanneer u uw klanten of gasten uw producten of gerechten presenteert, dan wilt u natuurlijk het beste van het beste. Dat is precies wat Fruit Life ook ambieert. Daarom vriezen we alleen meloenen in die uit de beste oogstgebieden komen. We zorgen er ook voor dat enkel exemplaren van topkwaliteit in ons assortiment komen. Wanneer u bij ons een ingevroren meloen gaat kopen, dan kunt u er zeker van zijn dat de smaak en vitamines zijn behouden. U heeft dan een lekker en gezond meloenproduct dat u met een gerust hart in uw gerechten, gebak, drankjes of producten kunt verwerken.

Werk snel en makkelijk met kant-en-klare meloenbolletjes

Meloenbolletjes zijn handig te verwerken en decoratief om te zien. Het is echter een hele klus om van een meloen bolletjes te maken. Fruit Life heeft dat voor u al geregeld. Onze bevroren meloen kunt u namelijk kant-en-klaar als bolletjes kopen. We hebben ze voor u verdeeld in verpakkingen van viermaal 2,5 kilo. Deze kleinere porties zijn handig om mee te werken. En heeft u wat over? Dan legt u de bevroren meloen gewoon terug in de vriezer en heeft u geen wasted food.

Ontdek bij Fruit Life nog meer hoogwaardig diepvriesfruit dan meloen

Wilt u meloen in een andere kleur dan groen? Dan hebben we voor u ook de prachtige oranje meloenbolletjes van de Cantaloupe-meloen. Of misschien wilt u de groene meloenbolletjes mixen met ander diepvriesfruit? Dan vindt u bij ons onder andere heerlijke bevroren bosvruchten, maar ook smakelijke tropische verrassingen uit de diepvries.

Combineer onze bevroren meloen bijvoorbeeld met bananen, bramen of kersen. Fruit Life heeft meer dan 36 soorten diepvriesfruit, dus u vindt vast een goede match voor uw meloen. Overigens bieden we ook heerlijke fruitpurees uit de diepvries. In ons assortiment vindt u naast puree van watermeloen en oranje meloen ook mandarijnenpuree, kersenpuree, rabarberpuree en nog veel meer.

Ervaar de voordelen van diepvriesfruit: van meloen tot rode bes

Het diepvriesfruit van Fruit Life is van hoge kwaliteit en dat proeft u. Daarom laten we u graag met onze diepvries meloen kennis maken via een gratis sample. Deze vraagt u eenvoudig aan via het formulier. Bent u al overtuigd van onze kwaliteit? Bestel dan snel uw meloenbolletjes via bestelling@fruitlife.nl!

Sample aanvragen