Ontdek de verrukkelijke smaak van peer uit de diepvries

Peren zijn heerlijke sappige vruchten met een zachte zoete smaak. Bovendien zijn ze zeer gezond. Een peer bevat namelijk veel vezels en verschillende soorten vitamines. Maar om van alle voordelen van deze vrucht te profiteren, moet het wel een exemplaar van topkwaliteit zijn. Kiest u voor een diepvries peer van Fruit Life? Dan kunt u rekenen op een peer met absolute klasse.

Ingevroren peer: ga voor een eersteklas perenras

Bij Fruit Life werken we alleen met het beste bevroren fruit. Een peer die te zacht of te hard is, komt ons vrieshuis niet in. Ook moet de schil gaaf zijn en de smaak op zijn best. Voor onze diepvries peer gebruiken we het gerenommeerde perenras Williams. Dit oude soort is geschikt voor de verwerking in allerlei producten: van ijs tot gebak en van desserts tot likeur.

Profiteer van de voordelen van bevroren perenblokjes

Om het gebruik van onze ingevroren peer nog eenvoudiger te maken, hebben we het fruit voor u al voorgesneden. Bij ons kunt u namelijk kant-en-klare perenblokjes bestellen. Zo verliest u geen tijd met het schillen van de peer, het verwijderen van het klokhuis en het in stukjes snijden van het vruchtvlees.

Bovendien bieden we onze bevroren perenblokjes in handige hoeveelheden aan. Zo kunt u bij ons een verpakking van 10 kilo kopen die is onderverdeeld in vier porties van 2,5 kilo. Heeft u overigens perenpuree nodig? Ook dan kunt u prima bij Fruit Life terecht voor een smakelijke puree van de Williams-peer.

Diepvriesfruit: van peer tot mango

De zachte zoete smaak van de peer laat zich prima combineren met andere vruchten. Ontdek daarom in ons aanbod aan bevroren fruit naast de peer nog veel meer fruitsoorten. Daarbij is al ons diepvriesfruit net als de peer voorgesneden, zodat u er snel mee kunt werken. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze heerlijke appelblokjes? Of geef een dessert met peer extra kleur door onze bosaardbeien of blauwe bessen toe te voegen.

Ook doen peren het goed met tropische fruitsmaken. Probeer eens onze bananenschijfjes, ananastidbits of mangoblokjes. Verder hebben we nog heerlijk zacht zomerfruit in onze vriezers liggen, zoals abrikozenhelften, meloenbolletjes en perzikblokjes.

Bevroren perenblokjes bestellen: stuur snel een e-mail

Wilt u bevroren peer kopen? Dan kunt u eerst proeven zodat u weet voor ingrediënt u in huis haalt. Fruit Life biedt u namelijk de gelegenheid om gratis en vrijblijvend een sample aan te vragen. Bent u er echter al van overtuigd dat u onze perenblokjes wilt bestellen? Dan zorgen we dat onze ingevroren peer snel bij u wordt afgeleverd. Stuur daarvoor eenvoudig een e-mail naar bestelling@fruitlife.nl!