Smoothie van diepvriesfruit: ontdek de unieke smaak van framboos en mango

De smoothie met mango en framboos is een combinatie van twee uitersten. Frambozen zijn rozerode zachte vruchtjes met een zoete smaak. De mango daarentegen oogt als een echte krachtpatser door zijn formaat en kleurrijke schil. Het mooie gele vruchtvlees is bovendien sterk, zoet en sappig. Een smoothie van mango en framboos wordt door de kleuren van de vruchten vrolijk oranje. Daarbij proeft deze smoothiemix heerlijk en kunt u er uitgebreid mee variëren. Alle reden dus om meer te ontdekken over deze smoothie van Fruitlife.

Gun uw klanten en gasten het hele jaar door een smoothie met mango en framboos

Het is in Nederland niet altijd makkelijk om verse seizoensvruchten en exotisch fruit van goede kwaliteit te kopen. Jammer, want ook in de winter smaken mango en framboos in een smoothie uitstekend. Gelukkig is dat met hoogwaardig diepvriesfruit makkelijk op te lossen. Zeker als u kiest voor de bevroren vruchten van Fruitlife. Al sinds 1971 bevinden wij ons in deze branche. Daardoor hebben we een uitgebreid netwerk van telers die fruit van hoge kwaliteit leveren. Bovendien hebben we veel expertise in het proces van invriezen, waardoor onze vruchten niet onderdoen voor vers fruit. Dat geldt ook voor onze producten die gemaakt zijn van diepvriesfruit, zoals onze smoothie van mango met framboos.

Profiteer van het gemak van bevroren smoothies met framboos en mango

Een groot voordeel van een smoothie van diepvriesfruit is de houdbaarheid. Mocht de verkoop van dit drankje wat minder vlotten? Dan kunt u gerust de smoothie lang bewaren. Dat is handig, want daardoor kunt u altijd een extra voorraad aanleggen. Mocht het dan onverwachts druk worden, dan hoeft u geen nee te verkopen. Daarbij levert Fruitlife de smoothie met framboos en mango in kleinere hoeveelheden. Zo bestaat de verpakking uit tien delen van een kilo. Dit werkt makkelijker en is nog beter voor de houdbaarheid.

Mango-framboosmoothie: varieer deze lekkere mix met ander fruit

Onze smoothie van framboos en mango smaakt prima zonder verdere bewerkingen. Wilt u liever een eigen creatie maken? Dan is deze smoothiemix een prima basis. Mix de drank bijvoorbeeld met een van onze soorten losrollend fruit, zoals bosbessen, kersen of perzikblokjes. Ook hebben we meer dan 65 soorten heerlijke fruitpurees. Deze zijn gemaakt van vruchten uit alle windstreken. Wat denkt u bijvoorbeeld van peren-, sinaasappel-, bergamot- of papayapuree.

Proef gratis Fruitlife’s smoothie van mango en framboos

Wilt u graag weten hoe mango en framboos in een smoothie smaken? Vraag dan eenvoudig een gratis sample aan. Dit kunt u overigens voor al onze producten doen. Dus bent u benieuwd hoe een ander soort smoothie van diepvriesfruit proeft? Kijk dan ook naar onze alternatieven. Bent u overtuigd van het aanbod van Fruitlife? Geef dan uw bestelling door aan bestelling@fruitlife.nl of bezoek uw bakkerij- of horecagroothandel!