Sinaasappelsap maakt alles lekker en gezond

Van een heerlijk zoet drankje bij het ontbijt tot een fantastisch ingrediënt voor een koele cocktail op het terras: verse sinaasappelsap is multi-inzetbaar. Professionals in de horeca en voedselindustrie maken dan ook graag gebruik van de ingevroren sinaasappelsap van Fruitlife. Fruit invriezen is namelijk onze specialiteit. Daarom kunt u bij ons rekenen op sinaasappelsap van de hoogste kwaliteit.

Fruit invriezen: ontdek het vakmanschap van Fruitlife

Fruitlife is al sinds 1971 specialist in het invriezen van fruit. Van losrollende fruit tot fruitmixen en van fruitpurees tot smoothies: wij weten precies hoe we onze producten het beste kunnen invriezen. Hierbij zorgen we dat smaak, structuur en de voedingswaarde behouden blijven. De sinaasappelsap uit onze diepvries is dan ook heerlijk zoet en rijk aan vitamine C. Verder zorgen we er graag voor dat u makkelijk met onze producten kunt werken. Wanneer u bij ons sinaasappelsap gaat kopen, ontvangt u een verpakking van 6 kilo. Deze is onderverdeeld in hoeveelheden van een kilo, zodat u makkelijk kunt doseren.

Laat u verrassen door de uitstekende smaak van verse sinaasappelsap uit de diepvries

Behalve sap van verse sinaasappels heeft Fruitlife ook nog andere sappige citrusvarianten. Varieer bijvoorbeeld eens met onze mandarijnensap voor een extra zoet accent. Of geef uw gebak, gerechten of drankjes een fris zuurtje met de citroensap van Fruitlife. Voor welke variant uit onze diepvries u ook kiest, u ontvangt van ons een topproduct. Door onze strenge selecties en uitgebreide controles zorgen we er namelijk voor dat alleen de beste vruchten in onze sappen terechtkomen. Ons streven is dat u kunt werken met ingevroren fruit van de allerhoogste smaakkwaliteit.

Sinaasappels: van sap tot puree

Van sinaasappels maakt Fruitlife behalve sap ook nog andere mooie producten. Probeer bijvoorbeeld onze sinaasappelpuree. Hiermee kunt u onder andere een heerlijke sinaasappelkwarktaart maken. Of geef met deze puree uw desserts een gezonde en zoete twist. Wilt u iets speciaals? Bij Fruitlife vindt u ook ingevroren bloedsinaasappelpuree. Deze valt niet alleen op door de friszoete smaak, maar ook door de prachtige rode kleur.

Sinaasappelsap kopen: bestel eenvoudig online bij Fruitlife

Bent u nieuwsgierig geworden naar de hoogwaardige kwaliteit van de producten van Fruitlife? Probeer dan gratis onze verse sinaasappelsap uit de diepvries. Vraag hiervoor eenvoudig een proefmonster aan. U kunt natuurlijk ook direct onze sinaasappelsap kopen bij uw horeca- of bakkerijgroothandel. Of bestel snel en makkelijk uw sinaasappelsap bij Fruitlife door te mailen naar bestelling@fruitlife.nl!