Aardbeienpuree: proef de rijke smaak van hoogwaardige aardbeien met pit

Aardbeien zijn niet weg te denken uit de wereld van ijs, desserts, taarten en gebak. De vrolijke zomers vruchten geven allerlei soorten zoetigheden een heerlijk friszoet accent. Daarbij zijn aardbeien ook nog eens heel gezond, want ze zitten vol met vitamine C. Er zijn dus genoeg redenen om aardbeien te gebruiken voor zoete gerechten. Dat hoeft overigens maar weinig tijd te kosten, want met een puree verwerkt u de vruchtjes eenvoudig in uw culinaire creaties. Kiest u voor de aardbeienpuree van Fruitlife? Dan kunt u rekenen op een fruitpuree van de hoogste kwaliteit.

Fruitpuree kopen: kies voor de topkwaliteit van Fruitlife

Fruitlife is al decennia specialist in producten met bevroren fruit. Zo hebben we een royale collectie met losrollende vruchten, bevroren fruitmixen en diverse soorten vruchtenpurees uit de diepvries. Voor welk product u ook kiest? Het bevat altijd hoogwaardig fruit. Door onze jarenlange ervaring hebben we goede banden opgebouwd met eersterangs telers. Zo kunnen we u verzekeren dat uw puree voor 100 procent uit gave rijpe aardbeien bestaat.

Aardbeienpuree kopen: profiteer van handzame hoeveelheden

Een vruchtenpuree van Fruitlife is heel makkelijk in gebruik. We hebben namelijk de verpakking verdeeld in porties van een kilo. U kunt bij ons aardbeienpuree kopen in een pak van 6 keer een kilo. Werkt u echter met grote hoeveelheden tegelijk? Dan kunt u kiezen voor een verpakking van 10 kilo.

Ontdek ook onze andere ingevroren producten met aardbeien

Behalve aardbeienpuree met pit vindt u bij Fruitlife ook varianten zonder pit. Verder kunt u kiezen voor biologische en suikervrije purees. Wilt u meer doen met aardbeien? Dan heeft Fruitlife nog meer mooie producten met deze zomerse vrucht. Zo biedt ons assortiment met losrollend fruit aardbeien van verschillende formaten. Of kies voor de bosaardbei: de wilde variant op de gewone aardbei. Verder hebben we mooie combinaties gemaakt met aardbeien die u terugvindt in onze fruitmixen en smoothies.

Kies uit allerlei soorten fruitpurees bij Fruitlife

Werkt u graag met fruit? Ga dan zeker op ontdekkingstocht in ons aanbod. Bij ons vindt u namelijk meer dan 65 soorten vruchtenpurees. Daarbij zitten exotische soorten, zoals papaya- en kiwipuree. Maar ook het Nederlandse fruit komt aan bod. Denk hierbij bijvoorbeeld aan peren- en bramenpuree. Verder liggen er in ons vrieshuis nog ruim 36 soorten losrollend diepvriesfruit op voorraad en hebben we diverse fruit- en smoothiemixen. Dus heeft u meer nodig dan een vruchtenpuree van aardbeien met pit? Dan bestelt u dat moeiteloos bij Fruitlife door een mail te sturen naar bestelling@fruitlife.nl. Ook vindt u onze producten bij uw horeca- of bakkerijgroothandel. Wilt u liever eerst proeven hoe lekker onze vruchten zijn? Vraag dan eenvoudig een gratis sample aan!