Biologische mango: een gezonde smaakmaker uit de tropen

Tropisch fruit is ideaal om een gerecht, gebak of een drankje een exotische boost te geven. Een absolute smaakmaker uit de tropische oorden is de mango. Deze vrucht is heerlijk sappig en heeft een uitgesproken friszoete smaak die goed combineert met andere vruchten. Bovendien matcht mango uitstekend met hartige gerechten. Behalve lekker zijn mango’s zeer voedzaam. Zo zijn ze rijk aan vitamine A en C. Ook bevat de vrucht verschillende mineralen, waaronder kalium en magnesium. Wilt u uw gasten en klanten dus graag iets gezonds geven? Denk dan aan mango. Wanneer u daarbij voor de biologische mango van Fruitlife kiest, biedt u zeker een gezonde traktatie.

Biomango versus gewone mango

Het verschil tussen een gewone mango en een biologische mango is dat de laatste wordt geteeld zonder het gebruik van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Verder mogen er aan biologische producten geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen worden toegevoegd. De biologische mangoblokjes van Fruitlife zijn dus puur natuur. Bovendien doen wij er voor ons product nog een schepje bovenop. We zorgen namelijk dat we met de beste biologische mangotelers werken. Daarbij verwerken we alleen de puntgave mango’s tot mangoblokjes.

Makkelijk werken met de biologische mangoblokjes van Fruitlife

Behalve dat de biomango van Fruitlife lekker en gezond is, is er nog een goede reden om te kiezen voor onze mangostukjes. Het bespaart u namelijk een hoop werk in de keuken. Het schillen, ontpitten en in stukjes snijden van de mango hoeft u allemaal niet meer te doen. U haalt gewoon de verpakking uit de vriezer, opent deze en uw biologische mangoblokjes zijn gereed voor gebruik. Om het u extra gemakkelijk te maken, hebben we de mangostukjes verpakt in zakjes van een kilo. Zo kunt u werken met hanteerbare hoeveelheden en hoeft u geen grote verpakkingen geopend te bewaren.

Ontdek nog meer mooi biologisch fruit uit onze diepvries

Wilt u variëren met ander exotisch biologisch fruit? Dan hebben we naast onze biologische mangoblokjes ook nog biologische ananastidbits. Of probeer eens een selectie van onze biologische bosvruchten. U kunt daarbij kiezen uit frambozen, bosbessen, bramen en aardbeien.

Proef gratis de heerlijke smaak van de biologische mangoblokjes van Fruitlife

Wanneer u biologische mango bij Fruitlife wilt kopen, kunt u dat eenvoudig doen bij uw horeca- of bakkerijgroothandel. U kunt ook direct bij Fruitlife bestellen door een e-mail te sturen naar bestelling@fruitlife.nl. Wilt u liever eerst proeven hoe lekker onze mangostukjes smaken? Vraag dan gerust een gratis proefmonster aan!