Biologische aardbeienpuree: de milieuvriendelijke optie voor een zoete smaak

Aardbeien zijn de favoriete fruitsoort in veel keukens, bakkerijen en de voedingsindustrie. Door hun mooie rode tint maken de vruchtjes echte blikvangers van gebak, desserts en dranken. Bovendien zijn aardbeien zoet en sappig waardoor ze een culinaire creatie extra smaaksensatie geven. En dat is nog niet alles, want aardbeien zijn ook heel gezond. Zo bevatten ze veel vitamine C en foliumzuur. De gezondheidsfactor versterkt nog meer wanneer u kiest voor biologische aardbeien. Deze zijn op natuurlijke wijze geteeld zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Wilt u uw klanten een gezonde en smakelijke lekkernij voorschotelen, waarmee u makkelijk kunt werken? Kies dan voor de biologische aardbeienpuree van Fruitlife.

Vers fruit invriezen: een vak apart

Profiteert u graag het hele jaar door van de smaak van vers fruit? Dan zit u goed bij Fruitlife. Met onze decennialange ervaring zorgen we dat tijdens het vriesproces de smaak van iedere vrucht behouden blijft. Zo kunt u ook in de winter genieten van hoogwaardig zomerfruit, zoals perziken of bioaardbeien. Bij Fruitlife werken we bovendien uitsluitend met gave en rijpe vruchten. Daardoor bent u verzekerd van een uitstekende smaak als u onze producten koopt. Verder staan we garant dat onze biologische aardbeien ook echt biologisch zijn geteeld. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we kiezen uit de beste biologische aardbeientelers.

Werk snel en makkelijk met een puree van bioaardbeien

Wanneer we vers fruit invriezen, doen we dat in handzame verpakkingen. Zo hoeft u niet onnodig lang een geopende verpakking in uw vriezer te bewaren. Onze aardbeienpuree is net als al onze andere producten direct gebruiksklaar. Kijk bijvoorbeeld ook eens in ons assortiment bij de losse biologische aardbeien. Deze kunt u eenvoudig gebruiken als garnering op een taart, maar u kunt ze ook makkelijk verwerken in een mousse.

Ontdek nog meer mooie producten met diepvriesfruit bij Fruitlife

Naast biologische aardbeienpuree kunt u bij Fruitlife kiezen uit nog 64 andere fruitpurees. We hebben bijvoorbeeld heerlijke exotische varianten, zoals papayapuree, ananaspuree en kiwipuree. Ook de citrusvruchten zijn goed vertegenwoordigd in ons aanbod aan fruitpurees. Of kies voor een heerlijke bessensmaak. Van cranberry’s tot vlierbessen: we hebben de lekkerste bessensoorten voor u verwerkt tot mooie purees. Wilt u het liefste werken met biologische fruitpurees? Ook dan hebben we een mooie selectie voor u. Daarin treft u onder andere nog twee varianten op de biologische aardbeienpuree. Namelijk een zonder suiker en een zonder pitten.

Bestel snel een hoogwaardige puree van biologische aardbeien bij Fruitlife

Bent u nieuwsgierig geworden naar de zoete smaak van onze puree van bioaardbeien? Vraag dan snel een gratis proefmonster aan! Direct bestellen kan ook. Stuur daarvoor eenvoudig een e-mail met uw bestelling naar bestelling@fruitlife.nl!