Bosaardbeien: proef puur natuur uit onze diepvries

Wil u uw gasten of klanten bijzonder fruit aanbieden? Denk dan aan bosaardbeien. Deze vruchtjes zijn de wilde variant op de gewone aardbeien. De laatstgenoemde is het resultaat van een kruising van verschillende soorten. De bosaardbei is botanisch en heeft de Latijnse naam Fragaria vesca. Dat deze vrucht bosaardbei wordt genoemd, klopt helemaal. De vruchten groeien namelijk ook echt in de bossen. Van mei tot en met juli kunt u ze in de Nederlandse natuurgebieden vinden. Wil u buiten deze periode ook profiteren van deze heerlijke vruchtjes? Kies dan voor de ingevroren bosaardbeien van Fruitlife!

Geef uw culinaire creaties extra karakter met ingevroren bosaardbeien

De frisse zoete smaak van de bosaardbei leent zich uitstekend voor allerlei soorten gerechten, gebak en voedingsproducten. Daarbij staan de kleine rode vruchtjes decoratief. Wilt u dus een dessert versieren? Strooi er dan een handje bosaardbeien overheen. Bovendien biedt u uw gasten of klanten een gezonde toevoeging. Een bosaardbei bevat namelijk veel vitamine C. Ook zitten er in het vruchtje verschillende mineralen. Dat geldt niet alleen voor verse bosaardbeien, maar ook voor onze diepvries bosaardbeien.

Bosaardbeien: bevroren net zo lekker als verse exemplaren

De ingevroren bosaardbeien van Fruitlife komen niet zomaar in het vrieshuis terecht. Daarvoor moeten de vruchtjes helemaal gaaf, rijp en vers zijn. Bovendien werken we alleen met betrouwbare topleveranciers. In onze diepvries komen dus enkel de beste exemplaren. Met onze gedegen kennis en jarenlange ervaring weten we precies hoe we fruit moeten invriezen met behoud van smaak, vitamines en uiterlijk. De ingevroren bosaardbeien van Fruitlife zijn daarom smakelijk, sappig en hebben een mooie rode kleur. Ook hebben we onze bosaardbeien bevroren in handige doseringen. Zo kunt u uit onze diepvries bosaardbeien kopen in een verpakking van tien maal een kilo.

Kies uit onze diepvries bosaardbeien en nog veel meer vruchten

Overigens hebben we allerlei heerlijke producten met fruit die geweldig smaken bij de bosaardbei. Zo vindt u bij ons complete bosvruchtenmixen met of zonder sap. Ook hebben we kant-en-klare smoothiemixen die u kunt mixen met onze ingevroren bosaardbeien. Natuurlijk kunt u ook zelf experimenteren met ons aanbod aan diepvriesfruit. Zo hebben we in ons diepvrieshuis ruim 36 soorten fruit op voorraad. Ook vindt u 65 verschillende fruitpurees bij Fruitlife. Voor welke variant u ook kiest, u kunt er op rekenen dat ons product puur natuur is. Onze diepvries bosaardbeien bevatten dus geen toevoegingen.

Diepvries bosaardbeien kopen: proef eerst de rijke smaak

Wil u onze diepvries bosaardbeien kopen? Dan kunt u ze eerst proeven. Vraag daarvoor eenvoudig een gratis sample aan bij Fruitlife. Wil u ook een van onze andere fruitsoorten proberen? Dan is dat geen probleem, want ook deze sturen we u graag toe. Direct onze diepvries bosaardbeien kopen kan ook. Stuur daarvoor een mail naar bestelling@fruitlife.nl