Geef uw culinaire creaties extra smaak met onze hoogwaardige cassispuree

De cassispuree van Fruitlife is een heerlijke smaakmaker. De puree is gemaakt van zwarte bessen. De rijke zoetzure smaak van deze vruchtjes komt bijvoorbeeld uitstekend tot zijn recht als u de puree door het beslag van gebak mengt. Of geef met deze puree uw toetjes of ijsdesserts een heerlijk zoetzuur accent. Ook kunt u de puree prima gebruiken voor smoothies. Zit u over de pitjes in? Maakt u zich dan geen zorgen, want Fruitlife heeft een mooie cassispuree zonder pit.

Cassispuree zonder pit: gezond en makkelijk

Zwarte bessen zitten boordevol vitamines en mineralen. Ze bevatten bijvoorbeeld een hoge concentratie van vitamine C. Door de uitgekiende invries- en verwerkingsmethodes van Fruitlife blijven de gezonde voedingsstoffen zo goed mogelijk behouden. Ook zorgen we dat onze cassispuree een mooie homogene massa is, zodat u er uitstekend mee kunt werken. Verder verpakken we onze fruitpurees in handzame hoeveelheden. Voor onze puree van zwarte bessen kunt u kiezen voor een verpakkingsvorm van 10 kilo. Werkt u liever met kleinere porties? Dan hebben we een verpakkingsvorm van 6 kilo die is onderverdeeld in hoeveelheden van een kilo.

Cassispuree kopen: kies voor een topproduct

Voor Fruitlife is de juiste smaak uiterst belangrijk. Daarom werken we alleen met de beste telers. Doordat we al sinds 1971 actief zijn in de wereld van het diepvriesfruit hebben we internationaal goede banden opgebouwd met allerlei telers. We halen de zwarte bessen voor onze cassispuree dan ook bij de beste producenten. Bovendien controleren we de bessen op kwaliteit voordat ze in onze puree mogen. 

Combineer verschillende fruitpurees en ontdek mooie smaakcombinaties

Cassispuree zonder pit is uitstekend te combineren met een van onze andere fruitpurees. In totaal hebben we 65 soorten. Meng de puree van zwarte bessen bijvoorbeeld met de zachte smaak van onze perenpuree. Of maak een verrassende combinatie met de ananaspuree van Fruitlife. Ook hebben we een rijk assortiment met verschillende bessenpurees die de smaak van cassispuree mooi aanvullen. Probeer bijvoorbeeld de heerlijke aroma’s van bosbessen of blauwe bessen. Behalve voor fruitpurees kunt u bij Fruitlife ook goed terecht voor losrollend fruit uit de diepvries. In ons aanbod vindt u onder andere ingevroren blauwe bessen, waarmee u bijvoorbeeld desserts kunt garneren.

Cassispuree kopen: proef en bestel

Bent u benieuwd naar de smaak van onze gepureerde zwarte bessen? Vraag dan eenvoudig een gratis proefmonster aan van onze puree. Gaat u liever snel aan de slag met ons product? Dan kunt u eenvoudig en snel cassispuree kopen door uw bestelling te zenden naar bestelling@fruitlife.nl!