Rabarber: een bijzondere groente die naar fruit smaakt

Fruitlife is gespecialiseerd in het invriezen van het lekkerste diepvriesfruit. Maar hier en daar treft u in ons assortiment ook een groente aan. Een daarvan is rabarber. Deze groentesoort past perfect in ons aanbod vanwege de friszure smaak. Daarom heeft de plant in de culinaire wereld de functie van fruit. Met rabarber maakt u de lekkerste gerechten, desserts, gebak en andere voedselproducten. Zeker als u uit onze diepvries rabarber kiest. U bent dan altijd verzekerd van smakelijke rabarberstelen van topkwaliteit.

Diepvries en rabarber: ga voor een topproduct van Fruitlife

Fruitlife heeft al sinds 1971 ervaring met het invriezen van fruit voor de zakelijke markt. Zo vinden de patisserie, horeca en voedselindustrie al decennia hun weg naar onze bevroren producten. Als specialist weten we als geen ander hoe je het beste rabarber kunt invriezen. Onze bevroren rabarber doet dan ook niet onder voor dagverse exemplaren. Misschien smaakt deze nog wel beter, omdat alleen de beste rabarber in onze diepvries mag.

Kies uw ideale hoeveelheid voor rabarber in de diepvries

Om u te helpen om zo snel mogelijk te kunnen werken, bieden we onze bevroren rabarber in verschillende doseringen aan. Een verpakking bestaat altijd uit 10 kilo, maar voor de verdeling hanteren we twee variaties. We hebben rabarber in de diepvries liggen in verpakkingen van 10 maal 1 kilo en van 4 maal 2,5 kilo. Heeft u liever een vloeibare vorm? Kijk dan bij de rabarberpuree van Fruitlife.

Maak van rabarber ijs of stoofpot: alles kan met deze groente

De smaak van rabarberstelen matcht met allerlei soorten gerechten: van saus tot jam en van gebak tot stoofpot. Of creëer een bijzonder nagerecht en gebruik rabarber voor ijs of pudding. Ook kunt u andere vruchten uit onze diepvries met rabarber mixen. Geef bijvoorbeeld een tropisch tintje aan uw culinaire creaties met mango- of papajablokjes. Of kies voor een traditionele twist en voeg appelblokjes en mandarijnsegmenten toe. Ook zorgt rabarber voor kleur. Dit kunt u nog versterken door extra kleurrijk fruit toe te voegen, zoals aardbeien, kiwischijfjes en blauwe bessen.

Bevroren rabarber proeven en kopen

Zoals u ziet, is het altijd handig om rabarber in de diepvries te hebben. Wil u graag de hoge kwaliteit van de bevroren rabarber van Fruitlife zien en proeven? Vraag dan snel een sample aan. Of bestel rechtstreeks uit onze diepvries de rabarber. Stuur daarvoor eenvoudig een e-mail naar bestelling@fruitlife.nl!