Mandarijn: een opvallend en zoet ingrediënt

Koopt u het fruit van Fruit Life? Dan krijgt u een 100 procent natuurlijk product uit de diepvries. Dat geldt ook voor onze mandarijnen. Een mandarijn die in onze vriezers belandt, krijgt namelijk geen enkele onnatuurlijke toevoeging. Onze diepvries mandarijn is daarom puur en eerlijk. Bovendien kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit. Een ingevroren mandarijn van Fruit Life is namelijk sappig, smakelijk en zit barstensvol met vitamines. Zo kunt u voor uw gasten of klanten met een mandarijn niet alleen een lekker gerecht of product maken, maar ook een dosis gezondheid toevoegen.

Ontdek de voordelen van een bevroren mandarijn

Mandarijnen zijn toppers in veelzijdigheid. Zo kunt u er heerlijke toetjes en smoothies van maken. Maar ook in de patisserie spelen ze een fantastische rol. Niet alleen door hun zoete en sappige smaak, maar ook door de vorm en kleur. De oranje partjes zijn namelijk zeer decoratief op een taart of gebakje. Het verwerken van mandarijnen is echter een arbeidsintensief klusje. Eerst moet u ze pellen, dan verdelen in partjes en ook moet u nog de sliertjes en vliesjes verwijderen.

Wilt u geen oponthoud en direct aan de slag met mooie en schone producten? Koop dan ons diepvriesfruit. Elke mandarijn heeft namelijk de complete schoonmaakbehandeling ondergaan en komt als kant-en-klare partjes bij ons in de diepvries. Deze mandarijnensegmenten bieden we in verpakkingen van 10 kilo die wij alvast voor u verdeeld hebben in 10 partijen van 1 kilo. Zo kunt u makkelijk werken met kleinere hoeveelheden. Bovendien hoeft u geen bevroren mandarijn te verspillen, want wat over is, bewaart u gewoon weer in de vriezer.

Mix diepvries mandarijn met ander bevroren fruit van Fruit Life

Behalve met zuivel en bakwaren kunt u mandarijnen ook prima combineren met andere vruchten. Het is mogelijk om hierbij voor vers fruit te kiezen. Maar makkelijker en net zo lekker is het diepvriesfruit van Fruit Life. Maak bijvoorbeeld een smoothie van ingevroren mandarijn met onze bevroren bananenschijfjes. Of geef uw gebak nog meer kleur door naast mandarijnenpartjes ook blauwe bessen te gebruiken. Verder hebben we heerlijke bevroren fruitpurees in diverse smaken, waarmee u allerlei gerechten kunt verrijken. Borduur bijvoorbeeld verder op de mandarijnensmaak met een bevroren mandarijnensap of mandarijnenpuree. Maar het is ook mogelijk om uw culinaire creatie een verrassend effect te geven met bijvoorbeeld granaatappel- of ananaspuree.

Eenvoudig bevroren mandarijn kopen bij Fruit Life

Wilt u graag profiteren van het gemak en hoge kwaliteit van onze mandarijnensegmenten uit de diepvries? Dan vindt u de bevroren mandarijn van Fruit Life eenvoudig bij uw horeca- of bakkerijgroothandel. Ook kunt u direct bij ons uw bevroren mandarijn bestellen. Stuur daarvoor gewoon een e-mail naar bestelling@fruitlife.nl. Wilt u liever eerst proeven hoe een mandarijn van Fruit Life smaakt? Vraag dan gerust een gratis sample aan en laat u overtuigen door onze hoogwaardige en lekkere ingevroren mandarijnen!

Sample aanvragen