Werk in alle seizoenen met de beste pruimen

Pruimen zijn er in allerlei kleuren en smaken. Kiest u voor de bevroren pruimen van Fruit Life? Dan krijgt u een van de lekkerste soorten. We hebben in ons vrieshuis namelijk de populaire Stanley-pruim ingevroren. Deze mooie vrucht heeft behalve een rijke smaak ook opvallende kleuren. Van buiten is de pruim namelijk paarsblauw en van binnen geeloranje.

Met onze pruimen kunt u daarom een echte eyecatcher van uw dessert maken. Wilt u overigens bevroren pruimen kopen om een ander soort gerecht of voedingsproduct te bereiden? Dat kan prima, want de smaak van de Stanley-pruim matcht goed met zoet en hartig.

Ontdek de kracht van ingevroren pruimen

Pruimen uit de diepvries kunnen geweldig smaken en zitten daarnaast ook nog eens vol met vitamines en mineralen. Zeker als ze vakkundig en met de nodige zorg worden ingevroren door Fruit Life. Daarbij werken we alleen met betrouwbare leveranciers.

Zo komen onze bevroren pruimen van de beste telers en worden de vruchten ingevroren op het moment dat de smaak het rijkste is. Dat is goed nieuws! Want zo kunt u dankzij onze ingevroren pruimen het hele jaar door profiteren van de culinaire mogelijkheden van deze veelzijdige zomervrucht.

Pruimenhelften: klaar voor gebruik

Fruit Life maakt het werken met pruimen extra makkelijk door ze voor het invriezen te halveren en te ontpitten. U kunt dus direct aan de slag met mooie gelijkmatige pruimenhelften.

Verder hebben we ook gezorgd dat u handzame hoeveelheden hebt om mee te werken. Zo kunt u kiezen uit twee verschillende verpakkingsvormen: vier zakken van 2,5 kilo of tien zakken van een kilo.

Diepvries pruimen kopen: verken ook ons overige assortiment

Als specialist in diepvriesfruit hebben we een royaal aanbod aan allerlei soorten bevroren fruit. Ook ons overige assortiment is, net als onze ingevroren pruimen, klaar voor gebruik. Zo hebben we o.a. abrikozenhelften, meloenbolletjes en mangoblokjes.

In totaal vindt u meer dan 36 soorten diepvriesfruit bij Fruit Life. Daarnaast hebben we 65 fruitpurees in allerlei variaties. Bij dit aanbod zit ook een heerlijke pruimenpuree.

Bevroren pruimen kopen: snel en makkelijk bij Fruit Life

U ziet het! Er zijn meerdere voordelen om met het diepvriesfruit van Fruit Life te werken. Wilt u dus onze pruimenhelften proberen? Vraag dan gewoon een gratis sample aan.

Of koop direct onze pruimen uit de diepvries. U bestelt ze eenvoudig via bestelling@fruitlife.nl. Ook kunt u langs uw horecagroothandel of bakkerijgrondstoffenleverancier gaan om onze hoogwaardige diepvriespruimen te kopen!

Sample aanvragen