Kersen: de gezonde smaakmakers

De kers op de taart is de finishing touch van het culinaire proces. Of het nu daadwerkelijk om een taart gaat, een mooi dessert of een smakelijke stoofpot: het gerecht is alleen echt af met de juiste kersen. Met de diepvries kersen van Fruit Life kunt u rekenen op topkwaliteit. Wij halen ons fruit namelijk uit de beste oogstgebieden. Daarbij hebben we niet alleen zoete, maar ook zure kersen. Zo kunt eenvoudig de smaak verrijken met een fris en zurig accent.

Diepvries kersen gezond: kleine vruchtjes vol vitamines en mineralen

Zure kersen uit de diepvries van Fruit Life zijn niet alleen lekker, maar ook gezond. Een van onze slogans is namelijk “100 % Frozen Nature”. In ons diepvriesfruit zitten dus geen toevoegingen, maar alleen puur fruit. Door ons snelle verwerkingsproces blijven bovendien de vitamines en mineralen goed behouden. Dat is goed nieuws, want zure kersen bevatten veel gezonde voedingsstoffen. Zo zijn ze een uitstekende leverancier van diverse vitamines, waaronder A, C en K.

Ook bevatten ze allerlei mineralen, zoals koper, kalium en calcium. De hoge vitamine- en mineralenwaarde geldt ook voor zure kersen uit de diepvries. Zeker als ze geselecteerd, verwerkt en ingevroren zijn door het team van Fruit Life. Want we zijn tenslotte al sinds 1971 expert in het leveren van hoogwaardig diepvriesfruit: van kersen tot en met ananas.

Kersen uit de diepvries: handig en gedoseerd

Bevroren kersen bieden naast vitamine- en mineralenbehoud nog een groot voordeel; u hoeft geen kers weg te gooien. Verse kersen lopen namelijk het risico om te bederven, wanneer u een periode er minder van nodig heeft dan verwacht. Met de bevroren kersen van Fruit Life heeft u altijd precies de benodigde hoeveelheid beschikbaar. Wat u niet nodig heeft, legt u gewoon weer terug in de vriezer. Bovendien leveren we onze ingevroren kersen in handige verpakkingen. Deze wegen 10 kilo en bestaan uit 4 hoeveelheden van 2,5 kilo.

Allerlei soorten bevroren fruit: van kersen en bessen tot en met papaja’s en bananen

Bij Fruit Life vindt u de basis voor de lekkerste producten met fruit. We hebben namelijk meer dan 36 soorten in ons vrieshuis. Hiermee kunt allerlei soorten ijs, jams en andere voedingsproducten maken. Bovendien kunt u bij ons kiezen uit 65 soorten fruitpurees, waaronder een puree van zure kersen. Een ideaal product om bijvoorbeeld te gebruiken voor een saus of dessert.

Bevroren kersen kopen doet u efficiënt bij Fruit Life

Of u nu zoete of zure kersen wilt? U kunt bevroren kersen eenvoudig bestellen bij Fruit Life. Stuur daarvoor simpel een e-mail naar bestelling@fruitlife.nl. Ook vindt u onze producten bij uw groothandel voor horeca- of bakkerijproducten. Wilt u liever eerst proeven hoe zoet of zuur onze diepvrieskersen zijn? Vraag dan snel en makkelijk een sample aan!

Sample aanvragen