Frambozen rijk aan vezels, vitamines, mineralen en antioxidanten

Wist u dat frambozen boordevol voedingsvezels zitten? Daar kunt u er niet genoeg van binnenkrijgen. Voedingsvezels zijn vooral goed voor uw darmen. En laten die nu juist de motor van een gezond lichaam zijn. Frambozen bevatten bovendien veel vitamine C en ook de vitamines K, E, A en B6 zijn aanwezig. Vandaar dat ons diepvries frambozengruis het hele jaar door gebruikt kan worden voor de garnering van uw gerechten of desserts.

Lekker frisse smoothie met bevroren frambozen

Diepvries fruit bevat net zoveel of soms nog meer vitamines dan vers fruit. Daarvoor moeten ze wel direct na de pluk worden ingevroren en luchtdicht worden verpakt. Dat geldt ook voor de ingevroren framboos van Fruitlife. Ideaal dus voor een lekker frisse frambozen smoothie. De zoete smaak van de framboos is verrukkelijk en is ideaal voor gebruik in desserts.

Heerlijke baksels met frambozen gruis

Frambozen lenen zich ook uitstekend om op en in uw taarten te gebruiken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een cheesecake gemengd met frambozen gruis uit de diepvries? Ook een chocoladetaart met een topping van frambozen is onweerstaanbaar lekker. U kunt ze ook verwerken in soesjes door de slagroom te mengen met zelfgemaakte frambozenjam. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden om diepvries frambozen toe te passen bij het maken van smakelijke gerechten.

Diepvries framboos van topkwaliteit

Al ons diepvriesfruit, zoals frambozengruis, is van topkwaliteit. Wij selecteren alleen de beste vruchten. Voor de diepvries frambozen van Fruitlife kiezen wij voor de Rubus idaeus ‘Willamette’, een echte zomervrucht die oorspronkelijk uit de Verenigde Staten komt. Deze grote en stevige frambozen zijn rijp in juni of juli en hebben een (donker) rode kleur en een zoete smaak. Onze frambozen worden direct na de pluk ingevroren, waardoor u optimaal kunt profiteren van deze supergezonde vrucht.

Probeer snel onze diepvries frambozen

Bent u benieuwd naar de heerlijke smaak van ons bevroren frambozen gruis? Vraag dan vandaag nog een gratis sample aan. Zo kunt u eerst eens rustig proeven en zelf ondervinden hoe smakelijk onze diepvries framboos is. Natuurlijk kunt u ook direct bestellen. Dat kunt u doen via uw horeca- of bakkerijgroothandel of door uw bestelling te mailen naar bestelling@fruitlife.nl!

Sample aanvragen