Hoogwaardige kersen uit de diepvries: gezond en lekker

Een bloeiende kersenboom is de voorbode van iets heerlijks. Kersen zijn namelijk een van de lekkerste vruchten die er zijn. Het is alleen jammer dat het seizoen van verse kersen maar zo kort duurt. Gelukkig biedt Fruitlife heerlijke kersen uit de diepvries zodat u er het hele jaar door gebruik van kunt maken. Onze zoete kersen zijn altijd van topkwaliteit!

Diepvries kersen zijn gezond

Door de snelle verwerkings- en verpakkingsmethode van onze kersen bevatten de vruchten nog alle vitamines. Zo leveren onze ingevroren kersen vitamine C, dat goed is voor het afweersysteem van het lichaam. Ook is vitamine A rijkelijk aanwezig in de kers. Deze vitamine is onder andere belangrijk voor de ogen. In kersen zitten verder een aantal mineralen, waarvan kalium de belangrijkste is. Dit mineraal heeft een bloeddrukverlagende werking. Al deze gezonde eigenschappen van verse kersen zitten dus ook in de bevroren kersen van Fruitlife. Daarbij vindt u onze producten geen kunstmatige toevoegingen, maar alleen puur natuur.

Ontdek de flexibiliteit van onze bevroren kersen en ander fruit

Ons diepvriesfruit, van kersen tot bananen, is altijd handig verpakt. Zo hebben wij ingevroren kersen in pakken van vier maal 2,5 kilo. Daarnaast kunt u kiezen voor kleinere hoeveelheden in de vorm van tien maal 1 kilo. Dus of u nu veel of heel veel kersen gebruikt, u kunt bij ons altijd de juiste bevroren kersen kopen. Bovendien heeft Fruitlife nog veel meer heerlijk diepvriesfruit die u uitstekend kunt combineren met zoete of zure kersen uit de diepvries. Maak bijvoorbeeld een extra gezonde smoothie door ander diepvriesfruit met kersen te mixen. Zo vindt u bij Fruitlife een uitgebreide selectie van de heerlijkste bessensoorten. Of kijk eens bij onze tropische bevroren vruchten die ook goed matchen met kersen.

Zo kunt u eenvoudig bevroren kersen kopen

In ons assortiment vindt u naast losse diepvriesvruchten ook kant-en-klare mixen en smoothies die u kunt combineren met onze kersen uit de diepvries. Verder hebben wij allerlei soorten fruitpurees, waaronder ook een puree van zoete kersen en een van zure kersen. Zoals u ziet, kunt u bij ons terecht voor een breed aanbod aan diepvriesfruit. Wilt u bevroren kersen bestellen? Dan kunt u ons eenvoudig mailen via bestelling@fruitlife.nl. Of wilt u liever eerst proeven hoe onze kersen uit de diepvries smaken? Vraag dan snel een gratis sample aan.

Sample aanvragen