Continental: een lekkere en gezonde tropische smoothiemix

Mango, kiwi en banaan zijn samen fris en zoet. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een smoothie van deze drie een ware smaaksensatie is. Dat merkt u wanneer u onze continental fruitmix proeft. Deze is gemaakt van alleen de beste exemplaren van mango, kiwi en banaan. Dus wilt u uw klanten een extra lekkere tropische verrassing bieden? Kies dan voor deze rijk gevulde fruitmix uit de diepvries van Fruitlife.

Tropisch diepvriesfruit vol met vitamines en mineralen

Behalve lekker zijn de vruchten in onze Continental fruitmix ook nog eens heel gezond. Zo bevat banaan de mineralen kalium, magnesium en calcium. Verder is een banaan een goede bron voor vitamine B6. Kiwi’s zitten weer boordevol vitamine C. Dat geldt ook voor mango’s die daarnaast nog de vitamines B6, E en A bevatten plus een serie mineralen. Door ons deskundig en effectief systeem van invriezen blijven al deze vitamines en mineralen goed behouden. Bovendien mogen alleen gave en verse vruchten ons vrieshuis in. Wanneer u uit onze diepvries een smoothiemix bestelt, dan kunt u dus rekenen op een topproduct.

Werk makkelijk met elke fruitmix uit de diepvries van Fruitlife

Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden we onze producten aan in handzame verpakkingen. Zo bestaat de verpakkingsvorm van deze tropische smoothiemix uit 10 keer 1 kilo. Zo hoeft u niet met te grote hoeveelheden te werken. Ook onze andere smoothiemixen, zoals aardbei met banaan, aardbei met mango en framboos met mango zijn in deze porties verkrijgbaar.

Ontdek nog meer hoogwaardig tropisch diepvriesfruit

Behalve in onze smoothies vindt u bij ons ook mooie tropische vruchten in andere diepvriesproducten. Zo kunt u kiezen voor kiwischijfjes, papayablokjes, mangoblokjes, bananenschijfjes en ananastidbits. Deze diepvriesvruchten zijn ideaal om meer smaak te geven aan bijvoorbeeld fruitsalades, gebak of hartige gerechten. Ook kunt u eenvoudig uw producten decoreren met kleurrijke accenten doordat al ons diepvriesfruit al schoongemaakt en voorgesneden is. Kookt of bakt u biologisch of maakt u biologische voedselproducten? Dan vindt u in ons aanbod aan tropisch diepvriesfruit ook biologische mangoblokjes en ananastidbits.

Mix tropisch diepvriesfruit met andere vruchten

Naast een tropische smoothiemix en losse vruchten heeft Fruitlife nog meer kant-en-klare producten met exotisch fruit. Zo hebben we een fruitmix met zes verschillende exotische vruchten. Of kies voor een combinatie van diverse soorten tropisch fruit met sap. Ook vindt u in ons aanbod een selectie fruitpurees die gemaakt zijn van een tropische vrucht.

Bestel rechtstreeks uit onze diepvries een smoothiemix

Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Vraag dan eenvoudig een gratis sample aan. Wilt u liever direct bestellen? Stuur dan een mail naar bestelling@fruitlife.nl. Ook zijn onze producten te koop bij uw horeca- of bakkerijgroothandel!