Citroensap: een internationale en culinaire alleskunner

Citroensap vindt u in allerlei keukens: van de Indonesische tot de Franse en van de Iraanse tot de Mexicaanse. Ook in Nederland is het sap van citroenen een populair ingrediënt. Dat is niet verwonderlijk, want de friszure smaak past zowel in hartige als in zoete gerechten. Wilt u optimaal profiteren van het aroma van deze citrusvrucht? Dan werkt u het beste met verse citroensap dat van hoge kwaliteit is. Fruitlife biedt u deze kwaliteitsgarantie, waardoor u met een gerust hart ons citroensap kunt kopen.

Kies voor de kwaliteitsgarantie van Fruitlife

Citroensap is geschikt voor het marineren van vlees, het zuurtje in de vissaus, een fris accent in de sorbet en nog veel meer. Maar wat uw plannen ook zijn, u wilt natuurlijk sap dat van de beste kwaliteit is. Fruitlife werkt daarom alleen samen met hoogwaardige telers. Bovendien controleren we elke vrucht voordat deze tot sap wordt verwerkt. Ons citroensap bestaat daardoor alleen uit het sap van puntgave en rijpe citroenen. Al sinds 1971 werken wij met bevroren fruit en fruitpurees. We weten dan ook precies wat de beste invriesmethode is voor het sap van citroenen. Hierdoor vindt u bij ons verse citroensap dat u lang kunt bewaren.

Verse citroensap: ontdek nog meer smaken uit ons vrieshuis

Behalve sap maken we van citroenen ook nog lekkere purees. Ontdek bijvoorbeeld onze ‘citroenpuree met cellen’ of onze ‘citroenpuree Siciliaans’. Of wilt u een net iets andere smaak dan citroen? Probeer dan onze limoenpuree. Overigens hebben we meer dan 65 soorten fruitpurees. Daaronder zitten exotische varianten, zoals mango- en papayapuree. Maar ook hebben we lekkere purees van verschillende citrusvruchten en diverse bessensoorten. Of probeer eens een puree van heerlijk Nederlands zomerfruit, zoals kersen, perziken en pruimen. Door de professionele en deskundige invriesmethodes van Fruitlife kunt u zo het hele jaar door gebruikmaken van vers fruit. Net als voor ons verse citroensap geldt onze kwaliteitsgarantie ook voor deze fruitpurees en al onze andere producten.

Citroensap kopen: proef eerst

Wanneer u bij ons citroensap wilt kopen, bieden we u twee verschillende verpakkingsvormen. Kies die van 10 kilo als u graag werkt met grote hoeveelheden. Of neem de verpakkingsvorm met zes keer een hoeveelheid van een kilo als u per keer minder nodig heeft. Voordat u bestelt, geeft Fruitlife u graag de gelegenheid om eerst te proeven hoe goed en lekker ons verse citroensap is. Vraag hiervoor eenvoudig een proefmonster aan. Bent u overtuigd en wilt u ons citroensap kopen? Ga dan naar uw horeca- of bakkerijgroothandel, of stuur uw bestelling per e-mail naar bestelling@fruitlife.nl!