Papayablokjes: voor een tropische twist

Een papaya mag met recht een tropische verrassing worden genoemd. De schil van de vrucht is groengeel, maar het vruchtvlees is oranje. Deze kleurenpracht heeft ook nog eens een heerlijke zoete smaak die doet denken aan een meloen. Toch zijn er nadelen aan papaya’s. Deze tropische vruchten zijn namelijk alleen echt lekker als ze precies goed rijp zijn. Bovendien zijn ze niet lang houdbaar. Daarom is het een goed idee om te werken met papayablokjes uit de diepvries van Fruitlife.

Profiteer van papayablokjes uit de diepvries

Met papaya uit de diepvries werkt u altijd met vers fruit van topkwaliteit. Fruitlife accepteert namelijk alleen maar papaya’s van betrouwbare fruittelers. Bovendien wordt iedere papaya uitgebreid gecontroleerd op versheid en kwaliteit voordat deze in onze diepvries mag. Bij ons vindt u dus echt de beste papaya’s. Voor uw gemak hebben we de vruchten al schoongemaakt en in handige blokjes gesneden. De papayablokjes hebben we verpakt in hoeveelheden van 4 maal 2,5 kilo. Zo heeft u hanteerbare porties die makkelijk zijn te verwerken.

Probeer onze andere diepvriesproducten met papaya

Behalve papayablokjes heeft Fruitlife nog meer lekkere producten met papaya uit de diepvries. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze purees. Daar vindt u niet alleen een mooie puree van pure papaya, maar ook een heerlijke exotenpuree met papaya, mango en ananas. Verder hebben we een rijke exotische fruitmix en tropisch fruit met sap. Hieraan kunt u eventueel extra papayablokjes toevoegen. Ook heeft Fruitlife gezonde smoothiemixen die u kunt aanvullen met papaya.

Ontdek bij Fruitlife nog meer lekker diepvriesfruit naast papaya

Heeft u een bakkerij, restaurant of bent u producent van een voedselproduct? Dan vindt u bij Fruitlife vast veel inspiratie voor uw creaties. In ons eigen vrieshuis liggen namelijk ruim 36 soorten vruchten op voorraad. Ons assortiment varieert van appels tot aardbeien en van sinaasappels tot bananen. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor onder andere kastanjes, frambozengruis en allerlei soorten bessen. Als u dus nieuwe combinaties met papayablokjes wil bedenken, dan biedt het aanbod van Fruitlife genoeg opties.

Bevroren papayablokjes kopen: proef eerst hoe ze smaken

Wil u profiteren van het gemak van onze papayablokjes uit de diepvries? Test dan eerst hoe lekker ze zijn. U kunt daarvoor eenvoudig een gratis sample aanvragen via onze website. Gaat u liever direct onze bevroren papayablokjes kopen? Dan zijn ze te bestellen via bestelling@fruitlife.nl