Geef uw culinaire creaties extra smaak met vlierbessen van Fruitlife

Zomers groeien vlierbessen aan prachtige struiken of kleine bomen. In augustus en september zijn de vruchtjes rijp. Gelukkig hoeft u niet op deze maanden te wachten om de besjes te gebruiken voor uw producten. Fruitlife heeft namelijk in het royale aanbod aan diepvriesfruit ook vlierbessen. Hierdoor kunt u het hele jaar door profiteren van deze gezonde en lekkere vruchtjes. Net als verse exemplaren bevatten bevroren vlierbessen veel vezels, vitamines en mineralen. Bovendien blijft de specifieke smaak van de besjes ook in onze diepvries behouden.

Ontdek de veelzijdigheid van vlierbessen: van ijs tot bier

Met vlierbessen kunt u van alles maken. Jam, siroop of compote zijn de geijkte voedingsmiddelen voor deze besjes. Maar ook in de saus bij vlees, kip of wild komt de zoetzure smaak van de vruchtjes goed tot zijn recht. Bovendien zijn vlierbessen voor ijs of andere desserts een ideaal ingrediënt. Of probeer eens om van vlierbessen bier of wijn te maken. Heeft u liever een krachtiger drankje? Denk dan aan een likeur of jenever van de vlierbes.

Kies voor hoogwaardige bevroren vlierbessen die klaar zijn voor gebruik

Met de bevroren vlierbessen van Fruitlife bent u altijd verzekerd van vruchtjes van topkwaliteit. Voordat ze in ons vrieshuis mogen, checken we eerst of ze aan onze hoge eisen voldoen. Zijn de schilletjes gaaf, zijn ze sappig en hebben ze de juiste rijpheid? Dan pas mogen ze bij ons diepvriesfruit. Bovendien hebben we gezorgd dat u met de vruchtjes snel aan de slag kunt. Ze zijn namelijk al schoon en van alle oneffenheden ontdaan. Daarbij hebben we ze in handige hoeveelheden verpakt van 10 x 1 kilo. Ook kunt u bij ons de besjes in pureevorm bestellen.

Ontdek bij ons nog meer diepvriesfruit naast vlierbessen

We hebben in ons assortiment met diepvriesfruit behalve vlierbessen nog veel meer interessante bessensoorten. Wat denkt u van bosbessen en duindoorn? Of probeer eens onze cranberries of blauwe bessen. Overigens kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke fruitmixen waarin verschillende soorten bessen zitten. Of combineer de bevroren vlierbessen met een van de andere lekkere vruchten van Fruitlife. Van appels tot ananassen: in ons vrieshuis liggen meer dan 36 fruitsoorten voor u klaar.

Koop of bestel de bevroren vlierbessen van Fruitlife

Wil u nu snel met onze lekkere vlierbessen ijs, bier of iets anders maken? Dan stuurt u eenvoudig een e-mail naar bestelling@fruitlife.nl. Ook bieden we u graag de gelegenheid om eerst te proeven. Bent u dus benieuwd hoe uit onze diepvries de vlierbessen smaken? Vraag dan snel een sample aan!