Biologische bananenpuree: een eerlijke en heerlijke smaakmaker

De banaan is een van de vrolijkste vruchtensoorten die er bestaan. De mooie gele kleur en de lange vormen zijn een bron van inspiratie voor allerlei culinaire creaties. Daarbij is de heerlijke volle en zoete smaak een verrijking voor allerlei gerechten: van een pittige curry tot en met een tropische fruitsalade. Bovendien zijn bananen ook nog eens heel gezond. Ze zitten boordevol vezels en bevatten
verschillende mineralen, waaronder kalium en magnesium. Een banaan is dus een prachtig ingrediënt voor de voedingsindustrie, horeca en patisserie. Maar het kan nog beter. Werkt u namelijk graag snel, makkelijk en duurzaam? Dan heeft Fruitlife voor u een mooie puree van biologische bananen.

Kies voor onze hoogwaardige puree van biologische bananen

Omdat wij altijd streven naar topkwaliteit kunt u er op rekenen dat alleen rijpe en gave bananen in onze puree mogen. Daarbij zorgen we dat onze biologische bananenpuree ook puur uit biologische bananen bestaat. In dit product zit dus alleen gepureerde biologische banaan en is er geen suiker toegevoegd. Om het u makkelijk te maken, kunt u kiezen uit twee soorten verpakkingen. Een daarvan is een verpakkingsvorm van 10 kilo. Werkt u liever met kleinere hoeveelheden? Kies dan voor onze verpakkingsvorm van 6 keer een kilo.

Werken met een puree van biologische banaan

Onze biologische bananenpuree kunt u voor allerlei culinaire creaties gebruiken. Geef met de puree bijvoorbeeld een tropische cocktail extra natuurlijke zoetigheid. Ook passen biologische bananen perfect in een smoothie. Verder is onze bananenpuree makkelijk te verwerken in gebak en desserts. Wilt u graag experimenteren met andere producten die gemaakt zijn van biologisch fruit? Dan heeft Fruitlife nog meer heerlijke biologische fruitpurees voor u. Combineer de smaak van bananen bijvoorbeeld met onze biologische mangopuree. Of geef uw culinaire creatie een friszoet tintje met de biologische aardbeienpuree uit ons assortiment. Behalve biologische fruitpurees vindt u ook in ons aanbod aan losrollende diepvriesfruit biologische varianten. U kunt kiezen uit mangoblokjes, frambozen, bosbessen, bramen, ananastidbits en aardbeien.

Biologische bananenpuree proeven en kopen

Als kok, banketbakker of voedselfabrikant weet u als geen ander hoe belangrijk het is dat de ingrediënten die u gebruikt de juiste smaak hebben. Fruitlife laat u daarom graag proeven voordat u koopt of bestelt. Verzoek ons dus gerust om een proefmonster van onze biologische bananenpuree. Bent u overtuigd van de heerlijke smaak van onze biologische bananen? Dan vindt u ons product bij uw horeca- of bakkerijgroothandel. Ook kunt u direct bij Fruitlife bestellen door een mail te sturen naar bestelling@fruitlife.nl!