Abrikoos uit de diepvries: smakelijk en gezond

Abrikozen zijn zoete en sappige vruchten met een mooie geeloranje kleur. Dat geldt niet alleen voor de buitenkant, maar ook voor de binnenkant. Vandaar dat abrikozenhelften het geweldig doen in allerlei desserts. Ze zijn oogstrelend en smaken heerlijk. Abrikoos met ijs, pudding of slagroom zijn dan ook fantastische combinaties om de maaltijd mee te eindigen.

Bespaar tijd met de abrikozenhelften van Fruit Life

Een abrikoos heeft echter een nadeel. Het is vrij veel werk om de vrucht schoon te maken, te schillen en te snijden. Als steenvrucht hebben abrikozen namelijk een grote pit in het midden, waardoor u niet eenvoudig door de vrucht heen hakt.

De diepvriesabrikoos van Fruit Life is daarom een slimme oplossing. Wanneer u bij ons bevroren abrikoos gaat bestellen, dan ontvangt u de vruchten namelijk direct klaar voor gebruik. U hoeft dus geen tijd meer te besteden aan het halveren van de abrikozen. Om het u extra makkelijk te maken, hebben we de ingevroren abrikoos in handige hoeveelheden verpakt. U kunt bij ons namelijk 10 kilo kopen dat in 4 pakken zit van 2,5 kilo.

Ontdek de hoge kwaliteit van onze diepvries abrikoos

Net als al ons diepvriesfruit is een abrikoos van Fruit Life van topkwaliteit. We controleren namelijk elk stukje fruit dat bij ons wordt aangeleverd. Alleen de beste exemplaren worden vervolgens door ons verwerkt en ingevroren. Zo weet u zeker dat niet alleen de smaak en structuur van de abrikoos van hoog niveau zijn, maar dat ook de vitamines en mineralen zijn behouden. Dat is goed nieuws voor wie onze diepvriesabrikozen eet, want de vruchten zijn onder andere rijk aan vitamines A, C en E.

Variëren met diverse soorten bevroren fruit en abrikoos

Behalve abrikozenhelften heeft Fruit Life ook bevroren abrikoos in blokjes. Deze zijn bijvoorbeeld makkelijk om te verwerken in een zoete fruitsalade of een hartige curry. U kunt echter ook een van onze andere mooie diepvriesproducten kiezen om te combineren met bevroren abrikoos.

Zo hebben we prachtige rode bosaardbeitjes, sappige blauwe besjes of frisse kiwischijfjes. Verder kunt u variëren met de smakelijk fruitpurees en sappen van Fruit Life. Voeg bijvoorbeeld voor een zuur tintje citroensap toe aan onze ingevroren abrikoos. Of kies voor een beetje ananaspuree voor een exotisch en zoet effect.

Bevroren abrikoos kopen: proef eerst hoe lekker onze producten zijn

Als kok, bakker of als voedingsfabrikant wilt u natuurlijk eerst weten hoe alle ingrediënten smaken. Voor de producten van Fruit Life is dat eenvoudig te realiseren. U kunt namelijk een gratis sample aanvragen voor het diepvriesfruit dat u wenst. Wilt u dus eerst onze diepvriesabrikoos proberen voordat u een pakket koopt? Vul dan eenvoudig het aanvraagformulier in. Direct onze abrikozenhelften bestellen kan ook. Stuur daarvoor een e-mail met uw bestelling naar bestelling@fruitlife.nl of ga naar uw groothandel voor horeca- of bakkerijproducten.

Sample aanvragen