Diepvriescranberries: een friszure smaaksensatie voor allerlei gerechten

Cranberries zijn kleine besjes met een friszure smaak. Rauw zijn ze vaak wat te zuur, maar gekookt met suiker doen ze het uitstekend in desserts of patisserie. Ook verwerkt in een saus of compote zijn cranberries goede begeleiders bij hartige gerechten. Diepvriescranberries zijn dus veelzijdige smaakmakers die Fruit Life voor u met zorg heeft ingevroren en bewaard.

De achtergrond van een cranberry uit de diepvries

Cranberries staan ook bekend als grote veenbessen. De habitat van deze licht- tot donkerrode vruchtjes is het noorden van de Verenigde Staten en het zuiden van Canada. Ook op Terschelling groeien de besjes, maar verder zijn ze in Nederland vrij zeldzaam. Verse cranberries moeten meestal dus van ver komen, omdat de VS en Canada de grootste exportlanden zijn.

Kiest u voor onze bevroren cranberries? Dan kunt u rekenen op een uitstekende smaak en structuur. Fruit Life maakt namelijk gebruik van de zogenaamde Europese cranberries. Hierdoor is de reisafstand korter wat een voordeel is voor de versheid van onze ingevroren cranberries. Ook zorgen we dat iedere cranberry uit de diepvries zijn vitamine en mineralen behoudt. Want behalve een smaakvol en decoratief besje, zijn cranberries ook nog eens zeer gezond.

Bevroren cranberries kopen in handzame hoeveelheden

Wanneer u bij ons ingevroren cranberries bestelt, dan ontvangt u een product waar u direct mee aan de slag kan. Zo zijn de besjes gewassen en van de steeltjes ontdaan. Ook bieden we verpakkingen van 10 kilo aan in twee verschillende doseringen. Heeft u vaak grote hoeveelheden nodig? Dan kunt u bevroren cranberries kopen van vier maal 2,5 kilo. Komen kleinere porties u beter uit? Ook een verpakking van tien maal 1 kilo is mogelijk. Overigens hebben we ook een prachtige cranberrypuree uit de diepvries. Zo kunt u zich de klus van het pureren besparen.

Bevroren cranberries: experimenteer met andere vruchten

Behalve diepvries cranberries hebben we nog veel meer mooi fruit in de diepvries. Wilt u bijvoorbeeld cranberries combineren met andere besjes? Dan hebben we ook blauwe bessen, vlierbessen, bosbessen, rode bessen, preiselbeeren en zwarte bessen voor u. Of kijk bij de andere bosvruchten van Fruit Life, zoals bramen, frambozen en bosaardbeien. Heeft u een exotisch dessert in gedachten met daarin bevroren cranberries? Ontdek dan onze bananenschijfjes, papayablokjes of ananastidbits. Er is bovendien nog veel meer mogelijk. In totaal heeft Fruit Life meer dan 36 soorten fruit voor u in de diepvries liggen.

Puur natuur uit de diepvries met ingevroren cranberries

Fruit Life is een specialist in het invriezen van vruchten. Wij werken alleen met leveranciers uit de beste oogstgebieden en kiezen enkel het mooiste fruit uit voor onze diepvriesproducten. Ook is al ons diepvriesfruit puur natuurlijk. Dat betekent dat onze ingevroren cranberries geen toevoegingen hebben.

Bevroren cranberries kopen: proef eerst gratis

Wilt u het gemak en de hoge kwaliteit van de diepvriescranberries van Fruit Life ervaren? Bestel de vruchtjes dan eenvoudig via bestelling@fruitlife.nl. Ook kunt u onze bevroren cranberries kopen via uw horeca- of bakkerijgroothandel. Of probeer eerst hoe lekker onze bevroren cranberries smaken en vraag een gratis sample aan!