Ontdek de veelzijdigheid van mandarijnenpuree

Mandarijnen zijn zoet, sappig, klein en makkelijk te pellen. Deze vruchten zijn dan ook razend populair als tussendoortje. Behalve lekker voor uit het vuistje zijn mandarijnen ook culinaire alleskunners. De kleine citrusvruchten maken van alle drankjes en etenswaar iets speciaals: van smoothie tot stoofpot. Fruitlife heeft daarom verschillende diepvriesproducten met mandarijnen in het assortiment opgenomen. Een daarvan is onze hoogwaardige mandarijnenpuree. Deze is heerlijk van smaak en eenvoudig te gebruiken.

Van vruchtencompote tot salsasaus: u maakt het met een puree van mandarijnen

Mandarijnenpuree kunt u op allerlei manieren toepassen. Doordat mandarijnen uitstekende leveranciers zijn van vitamine C is de puree een waardevol ingrediënt voor een gezonde smoothie. Maar ook zoetekauwen maakt u gelukkig met mandarijnenpuree. Maak er bijvoorbeeld een zoete vruchtencompote van of voeg de puree toe aan het cakebeslag voor een heerlijke mandarijnencake. Verder doen gepureerde mandarijnen het goed in hartige gerechten. Zo kunt u er een smakelijke saladedressing of salsasaus mee bereiden.
Werkt u graag met mandarijnen? Dan vindt u daarvoor nog meer mooie diepvriesproducten in het aanbod van Fruitlife. Garneer bijvoorbeeld uw fruitsalade of slagroomtaart met onze mandarijnsegmenten. Of geef een cocktail een gezonde twist met ons mandarijnensap uit de diepvries.

Probeer ook onze andere smakelijke fruitpurees

Naast mandarijnenpuree heeft Fruitlife nog 64 andere soorten fruitpurees. Zo hebben we een mooie selectie met gepureerde citrusvruchten. Probeer bijvoorbeeld onze heerlijke limoen-, citroen- of sinaasappelpuree. Verder kunt u ook kiezen uit allerlei soorten bessen die we voor u hebben gepureerd. Heeft u liever een exotische smaak? Dan biedt ons aanbod onder andere gepureerde bananen, kiwi’s en papaya. Ook hebben we het hele jaar door heerlijke purees van zomerfruit, zoals pruimen, perziken en kersen.

Mandarijnenpuree kopen: ga voor de topkwaliteit van Fruitlife

Fruitlife is sinds 1971 expert in het invriezen van fruit en het maken van fruitpurees voor professionele gebruikers. Van banketbakkers tot ijsbereiders en van patissiers tot cateraars: onze producten vindt u in allerlei branches die gespecialiseerd zijn in voedingsmiddelen en dranken. Voor welk doel u ook een puree van mandarijnen nodig heeft, wij zorgen voor een uitstekend product. Wij werken daarvoor alleen samen met toptelers in binnen- en buitenland. Ook accepteren we in ons vrieshuis enkel puntgaaf fruit. Bovendien denken we graag met u mee. Dat blijkt onder andere uit de handige verpakkingen die wij aanbieden. Zo kunt u bij ons mandarijnenpuree kopen in een verpakkingsvorm van 1 maal 10 kilo of 6 maal 1 kilo.

Bestel snel en makkelijk online uw puree van mandarijnen

Wilt u een bestelling doen? Stuur daarvoor eenvoudig een e-mail naar bestelling@fruitlife.nl en geef daarin de gewenste hoeveelheid aan. Of ga langs bij uw horeca- of bakkerijgroothandel waar u ook onze producten vindt. Wilt u liever eerst onze puree van mandarijnen proberen? Vraag dan gerust een gratis proefmonster aan!