Blauwe bessen: gezond en smakelijk

Met een arsenaal aan vitamines en nog een serie belangrijke mineralen behoren blauwe bessen tot een van de gezondste fruitsoorten. De vruchtjes zijn daarnaast ook nog eens heel lekker. De friszoete smaak doet het uitstekend bij allerlei gerechten en bakwaar. Bovendien staan de besjes met hun mooie blauwe kleur en ronde vorm heel decoratief op allerlei toetjes en taarten.

Blauwe bessen uit de diepvries, voor mooie exemplaren het hele jaar door

Verse blauwe bessen zijn supergezond, maar kunnen door bewaring vitamines en mineralen verliezen. Bovendien kunnen daarbij ook de smaak en textuur achteruitgaan. Werkt u veel met deze vruchtjes? Dan zijn diepvries blauwe bessen de oplossing. Deze behouden hun versheid tot aan het gebruik. De smaak van ingevroren blauwe bessen is daarom net zo lekker als de verse. Ook zitten ze nog steeds barstensvol gezonde voedingsstoffen.

Blauwe bessen uit de vriezer: handzaam en klaar voor gebruik

Kiest u voor de ingevroren blauwe bessen van Fruit Life, dan profiteert u van een handige verpakking. We bieden de besjes namelijk aan in 10 zakken van 1 kilo. Zo heeft u handzame hoeveelheden om mee te werken. Bovendien zijn onze diepvries blauwe bessen direct klaar voor gebruik. Dat scheelt u weer tijd voor de bereiding.

Alleen de beste blauwe bessen in onze vriezer

Fruit Life heeft een naam hoog te houden. We staan namelijk al decennia voor 100% natuurlijke producten die van topkwaliteit zijn. Dat betekent dat de blauwe bessen die in onze vriezer mogen een uitstekende conditie moeten hebben. Zo kunt u erop rekenen dat u met onze diepvries blauwe bessen een waardevol ingrediënt heeft voor uw culinaire creaties. Bovendien geeft u met de blauwe bessen uit de vriezer van Fruit Life uw gasten of klanten een portie gezondheid.

Ontdek ook onze andere bessen

Wilt u variëren met onze ingevroren blauwe bessen? Kijk dan ook eens bij onze andere bessensoorten uit de diepvries. Zo vindt u in ons assortiment bosbessen, cranberries, rode bessen, vlierbessen en zwarte bessen. Verder hebben we mooie kant-en-klare bosvruchtenmixen waarin ook bessen zitten met daarnaast vruchten als aardbeien en frambozen. Of heeft u bessen nodig voor desserts of gebak? Probeer dan onze kant-en-klare fruitpurees. Hiervan hebben we ook verschillende soorten.

Probeer een monster van onze blauwe bessen uit de diepvries

Voordat u een pak van 10 kilo met diepvries blauwe bessen bestelt, wilt u ze misschien eerst proeven. Dat is geen probleem. U kunt namelijk heel eenvoudig een sample aanvragen via ons online formulier. Weet u al dat u onze mooie blauwe bessen uit de vriezer wilt bestellen? Stuur dan een mailtje naar bestelling@fruitlife.nl. Ook kunt u voor ons diepvriesfruit terecht bij uw bakkerijgrondstoffenleverancier of uw horecagroothandel!

Sample aanvragen