Maak van alle etenswaar een tropische verrassing met diepvriesananas

Ananas is echt een kanjer van een vrucht. Niet alleen is zijn verschijning imposant door het grote formaat, de geschubde huid en de groene kroon. Ook de zoetzure smaak is een aanwinst. Snijd de ananas open en de heerlijke geur komt u tegemoet. Behalve een mooi uiterlijk en idem dito smaak heeft deze tropische vrucht nog een groot voordeel. Hij zit namelijk boordevol gezonde voedingsstoffen. Zo bevat ananas veel vitamine C.

Er is echter ook een nadeel aan deze tropische plant. Hij is arbeidsintensief om te verwerken en heeft een berg aan (schil) afval. Gelukkig is de ingevroren ananas van Fruit Life net zo smakelijk en gezond als verse ananas al dan niet beter van smaak doordat de vrucht in het land van herkomst wordt ingevroren. Bovendien zijn onze diepvriesvruchten heel makkelijk te bereiden en hebben ze geen derving. U gebruikt wat u denkt nodig te hebben.

Diepvriesfruit ananas: bespaar tijd met ananasblokjes (tibets)

In ons aanbod vindt u diverse soorten bevroren ananas. Zo hebben wij handige ananasblokjes (tibets). Deze zijn eenvoudig toe te voegen aan uw producten. Of u de exotische vrucht nu nodig heeft voor een curry of een slagroomtaart: de ananasblokjes (tibets) zijn klaar voor bereiding. Fruit Life heeft dit diepvriesfruit beschikbaar in verschillende hoeveelheden. Zo kunt u kiezen uit 4 maal 2,5 kilo of 10 maal 1 kilo of 10 x 500gr bevroren ananas.

Maak kennis met ons bevroren fruit: van ananas tot meloen

Ananas is ook heel goed te mixen met andere vruchten. Kijk daarom ook naar ons overige aanbod. Zo hebben wij mooie mangoblokjes, bananenschijfjes en meloenbolletjes. Dit diepvriesfruit gaat goed samen met ananas. Ook hebben we mixen van bevroren fruit met ananas. Ontdek bijvoorbeeld onze exotische fruitmix waarin maar liefst zes verschillende soorten vruchten zitten. Of maak de heerlijkste gerechten, desserts, gebak of ijsjes met ons tropisch fruit met sap. Verder hebben wij nog kant-en-klare smoothiemixen uit de diepvries. Deze kunt u eventueel mengen met ander bevroren fruit, zoals ananas.

Kies voor onze hoogwaardige bevroren ananas

U ziet het, er is heel veel mogelijk met het diepvriesfruit van Fruit Life. Voor welke optie u ook gaat, u kunt altijd rekenen op topkwaliteit. Wij selecteren namelijk alleen de beste vruchten voor onze producten. Ook kunnen wij een hoge kwaliteit leveren door de jarenlange samenwerking met onze telers. Onze diepvriesananas en ander bevroren fruit staan daardoor niet alleen in Nederland goed bekend, maar ook in het buitenland.

Proef en bestel bevroren ananas van Fruit Life

Wilt u ook gaan werken met onze producten? Vraag dan eenvoudig een gratis sample aan. Zo kunt u bijvoorbeeld vooraf de ananasblokjes zien en proeven. Heeft u vragen of wilt u direct een bestelling plaatsen? Stel uw vraag dan via info@fruitlife.nl of geef uw order door via bestelling@fruitlife.nl.

Sample aanvragen