Exotische fruitmix: kies voor de beste vruchten uit verre landen

In het ruime assortiment met diepvriesfruit van Fruit Life mogen exotische vruchten niet ontbreken. We hebben daarom voor u een mooie selectie met onder andere verse ingevroren mango’s, ananassen en papaja’s. Wilt u meerdere exotische vruchten in een keer gebruiken? Dan is het een goed idee om te kiezen voor onze exotische fruitmix. Zo heeft u in één product een paar prachtige tropische smaken bij elkaar.

Ontdek onze vruchtenmix met tropisch fruit

In de fruitmix met exotische vruchten van Fruit Life zitten een paar van de lekkerste tropische vruchten die er zijn, zoals banaan, ananas en mango. Verder is deze vruchtenmix aangevuld met subtropisch fruit. Denk hierbij aan kiwi, sinaasappel en grapefruit. Door deze samenstelling ontstaat er een unieke smaakcombinatie die u prima kunt gebruiken in allerlei soorten producten en gerechten. Maak bijvoorbeeld ijs met een tropisch tintje of geef een dessert een verrassend exotisch effect. Bovendien is deze vruchtenmix kleurrijk waardoor het resultaat mooi oogt aan de eettafel of in de ijssalon.

Fruitmix: exotische vruchten in handzame verpakkingen

Wanneer u bij ons een exotische fruitmix bestelt, dan kunt u kiezen uit twee soorten verpakkingen van 10 kilo. De eerste optie is vier zakken van 2,5 kilo. Er zijn ook kleinere hoeveelheden mogelijk in de vorm van 10 keer 1 kilo. Zo kunt u eenvoudig kiezen welke verpakking voor u de meest werkzame is. Of u nu de zakken van 2,5 of 1 kilo neemt, u krijgt altijd schone vruchten. Bovendien zijn ze direct gebruiksklaar. U hoeft de exotische fruitmix dus niet meer te wassen of te snijden. Dit geldt overigens voor al onze producten: van onze bevroren aardbeien tot en met onze meloenbolletjes.

Ontdek ook onze andere fruitmixen

Werkt u graag met een vruchtenmix? Dan biedt Fruit Life u genoeg mogelijkheden om te variëren. Zo hebben we nog drie prachtige bosvruchtenmixen in ons assortiment. Net als bij de exotische fruitmix zijn hiervoor alleen de beste en lekkerste vruchten geselecteerd. Verder bieden we een bosvruchtenmix en een exotische fruitmix op sap. Ook deze is beschikbaar in handzame verpakkingen en direct klaar voor gebruik.

Probeer snel de verrassende en lekkere smaak van de exotische fruitmix van Fruit Life

Als hét merk in bevroren fruit voor professioneel gebruik in onder andere de horeca en voedingsindustrie, snappen we dat u uw producten zorgvuldig uitkiest. Daarom laten we u graag via een gratis sample kennismaken met onze exotische fruitmix. Vraag deze eenvoudig aan via het formulier op deze pagina. Weet u al zeker dat u de exotische of een andere vruchtenmix wilt gebruiken? Dan kunt u deze bestellen bij uw groothandel voor horeca of bakkerijen. Of stuur uw bestelling direct naar Fruit Life via bestelling@fruitlife.nl!

Sample aanvragen