Frambozen als puree: een zoet en praktisch ingrediënt

Een framboos is een prachtig vruchtje. Het is dan misschien ook geen verrassing als u hoort dat de frambozenplant familie is van de roos. Behalve mooi zijn frambozen ook nog eens supergezond. Ze zitten onder andere boordevol vitamine C en vezels. Ook qua smaak hebben deze vruchtjes veel te bieden. Ze zijn namelijk heerlijk sappig en zoet. Daardoor passen ze perfect in ijs, jam, gebak en allerlei desserts. Gebruikt u frambozen als puree? Dan heeft u niet alleen een ingrediënt dat zeer smakelijk is, maar ook nog eens heel eenvoudig in het gebruik.

Ingevroren fruitpuree kopen: ga voor de topkwaliteit van Fruitlife

Fruitlife is een expert in het invriezen van fruit. Door onze decennialange ervaring kunt u bij ons absolute topkwaliteit verwachten. Zo hebben we in al die jaren dat we bestaan een internationaal netwerk opgebouwd met leveranciers die de beste vruchten leveren. Ook hebben we een royaal vrieshuis met ruimte genoeg voor onze meer dan 36 soorten diepvriesfruit en ruim 65 verschillende fruitpurees. Wilt u dus een andere fruitpuree kopen dan een variant van frambozen? Dan zijn wij dus ook de juiste partner voor u. Voor welke soort u ook kiest, wij zorgen voor een handige verpakking. Zo leveren wij onze frambozenpuree in verpakkingsvormen van een pak van 10 kilo. Ook kunt u kiezen voor een pakket dat bestaat uit zes keer een kilo.

De framboos: van fruitpuree tot losrollend fruit

Op culinair gebied is met frambozen van alles mogelijk: van een decoratief element op een sorbet tot een glansrol in een frambozentaart. Daarom heeft Fruitlife naast frambozen als puree de vruchtjes ook in andere vormen. Wilt u bijvoorbeeld gebruikmaken van hele frambozen? Dan hebben we deze vruchten als losrollend fruit voor u beschikbaar. Werkt u liever met gedroogde en gemalen framboos? Dan kunt u bij Fruitlife terecht voor frambozengruis. Mag het allemaal wat sappiger zijn? Kijk dan eens in ons aanbod aan fruitmixen. Daar vindt u bosvruchtenmixen waarin frambozen zijn verwerkt. Verder kunt u uw klanten een gezond drankje voorzetten met onze smoothiemix van framboos en mango. Zoekt u tenslotte nog een mooie afronding voor een gebakje of dessert? Dan hebben we in ons diepvrieshuis ook puntgave frambozen als decoratiefruit op voorraad.

Frambozenpuree kopen: ontdek verschillende soorten bij Fruitlife

Ook op het gebied van frambozenpuree heeft Fruitlife meerdere soorten. Zo hebben we een biologische en een suikerloze variant. Weet u niet welke fruitpuree u het beste kunt kiezen? Vraag dan eerst een gratis proefmonster aan voordat u bestelt. Bent u al zeker van uw zaak? Dan kunt u snel onze lekkere frambozenpuree kopen door uw bestelling te mailen naar bestelling@fruitlife.nl