Bevroren meloenbolletjes van Cantaloupe meloen

De Cantaloupe, wie kent hem niet? Deze meloen met zijn oranje vruchtvlees is de meest bekende soort in Europa. Wij gebruiken de beste kwaliteit Cantaloupe voor onze diepvries meloen. Deze bieden we aan in de vorm van smakelijke meloenbolletjes. Ze staan garant voor een heerlijk frisse hap die niet alleen uw dorst lest, maar ook nog supergezond is.

Tropische en subtropische vruchtgroente

De Cantaloupe dankt zijn naam aan het Italiaanse dorpje Cantaluoup in Sabina. Dat komt omdat dit de eerste plek in Europa was waar men begon met het kweken en telen van meloen. Oorspronkelijk komt de Cantaloupe overigens uit India en Afrika. Meloenen worden nog steeds voornamelijk verbouwd in tropische en subtropische landen. De meloen die familie is van de komkommer, courgette en pompoen, wordt officieel vruchtgroente genoemd. Aan overheerlijk vruchtvlees geen gebrek in de Cantaloupe. Wij maken er dan ook dankbaar gebruik van in onze bolletjes van bevroren meloen.

Weinig calorieën, veel vitaminen

Vers en als bevroren fruit bevat de meloen maar weinig calorieën. U kunt er dus genoeg van eten zonder dat dit van invloed is op uw gewicht. Daar tegenover staat dat deze vruchtgroente rijk is aan mineralen en vitamine A en C. De ingevroren meloen wordt dan ook gekenmerkt door een hoge voedingswaarde. Wist u dat u aan 250 gram Cantaloupe genoeg heeft voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C? Meloen is sowieso supergezond en onder meer goed voor een mooie gezonde huid, je ogen, de bloeddruk en een beter immuunsysteem. Bovenal is het ook een perfecte dorstlesser dankzij de grote hoeveelheid vocht die in het vruchtvlees is opgenomen.

Diepvries fruit meloen, heerlijk zoet

Met een Brixwaarde van 8,6 (hoeveelheid natuurlijke suikers) mag je gerust spreken van een diepvries meloen die heerlijk zoet smaakt. Ideaal dus als gezond hapje tijdens een avondje met familie of vrienden. U kunt er natuurlijk ook een sappige smoothie mee maken of een lekkere fruitsalade. Meloenbolletjes zijn daarnaast uitstekend geschikt om in een laagje dungesneden Parma ham te wikkelen. De combinatie van zoet en zout is echt een genot voor de smaakpapillen.

Bevroren meloen kopen

U kunt naast bevroren meloen ook andere soorten diepvriesfruit bij ons bestellen. Meloen smaakt tenslotte ook prima in combinatie met allerlei andere soorten fruit. Zo stelt u eenvoudig een heerlijke fruitsalade samen van bevroren meloen en andere soorten vers ingevroren fruit. U kunt daarbij altijd rekenen op de beste kwaliteit producten. Wilt u ons bevroren fruit zoals meloen, frambozen of aardbeien bestellen? Dat kan heel eenvoudig via bestelling@fruitlife.nl.

Liever eerst ons bevroren fruit uitproberen? Vraag dan vandaag nog een gratis sample aan. Zo kunt u zelf de heerlijke smaak van onze meloenbolletjes of ander diepvriesfruit ervaren.

Sample aanvragen