Appel: altijd vers dankzij het diepvriesfruit van Fruit Life

Appels zijn om meerdere reden geliefd als ingrediënt voor allerlei gerechten, baksels als taarten en  en toetjes. De frisse zoete smaak heeft een mooie match met zuivel, vlees, verschillende groentes en andere vruchten. Daarnaast zitten appels vol met vezels, mineralen en vitamines dus passen ze prima in een gezond voedingspatroon. Tenslotte heeft de appel een vrolijke kleur wat een voordeel is bij de presentatie van gerechten en desserts. Voor de bereiding kiezen producenten, koks bakkers en patissiers vaak voor verse appels. Maar wist u dat een bevroren appel ook een hoog vitamine- en mineralengehalte heeft plus prima smaakt? Dat geldt in ieder geval voor de stukjes appel die u bij Fruit Life kunt kopen. Deze zijn namelijk vers ingevroren zonder toevoegingen van conserveringsmiddelen. U krijgt dus 100 procent natuurlijke appels. Bovendien is een diepvries appel van Fruit Life direct gebruiksklaar, heeft u geen wasted food en wat u niet gebruikt kan terug in de vriezer voor een volgend recept.

Maak het uzelf handig met bevroren appelblokjes

Een van onze producten die zijn gemaakt van ingevroren appel zijn diepvries appelblokjes. Deze zijn handig om door een toetje te roeren, over een gerecht te strooien of met het beslag te mengen. U hoeft dus geen appel te schillen en of te snijden, want u kunt de bevroren appelblokjes direct toepassen. Het appelras dat Fruit Life gebruikt voor de blokjes is de heerlijke Morgenduft, dit appelras leent zich uitstekend om in te vriezen en verder te verwerken tot uw eigen recept. De verpakkingen die wij aanbieden bestaan uit 4 x 2,5 kilo of 10 x 1 kilo. Dus heeft u per keer een grote of een kleine portie stukjes appel nodig, dan kunt u eenvoudig de juiste dosis kiezen. Overigens kunt u in plaats van bevroren appelblokjes ook de halfronde appelsegmenten bij ons bestellen.

Probeer ook andere soorten diepvriesfruit dan appel

Behalve verse appels invriezen is Fruit Life sterk in alle soorten diepvriesfruit. Van de exotische mango tot en met de traditionele peer: u vindt ze allemaal in ons assortiment. Net als de ingevroren appel zijn ook de andere vruchten uit onze diepvries klaar voor gebruik. Verder vindt u bij ons heerlijke mixen van allerlei soorten bevroren vruchten. Of heeft fruit in een vloeibare vorm nodig? Ook dan zit u bij ons op het goede adres. Wij hebben namelijk prachtige smaakvolle fruitpurees  met of zonder toevoeging van suiker in ons assortiment.

Bevroren appelblokjes en meer snel bestellen bij Fruit Life

Heeft u interesse in ons bevroren fruit als appel, banaan, aardbeien of ander fruit? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen via bestelling@fruitlife.nl Of proef ons diepvriesfruit van appel of andere vruchten eerst voordat u ze koopt en vraag om een gratis sample aan. Dan zult u ervaren dat wij de lekkerste en mooiste vruchten selecteren voor ons diepvriesfruit!

Sample aanvragen