Bosbessen: smakelijke vitaminebommetjes uit de diepvries van Fruit Life

Bosbessentaart, bosbessenijs of een heerlijke bosbessensaus bij een hartig gerecht? De bosbes is een geliefd en veelzijdig ingrediënt in allerlei soorten patisserie en gerechten. Bovendien is dit kleine vruchtje ook nog eens heel gezond. Bosbessen zijn namelijk rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten. Daarnaast hebben ze een heerlijke frisse smaak en staan ze met hun mooie blauwe kleur zeer decoratief.

Ontdek de hoge kwaliteit van wilde bosbessen uit de diepvries

Diepvries bosbessen zijn een goede manier om optimaal te profiteren van de culinaire eigenschappen van deze vruchtjes. In ons vrieshuis blijven de vitamines en mineralen goed behouden. Dat geldt ook voor de smaak. Bovendien werkt Fruit Life enkel met betrouwbare producenten en mogen alleen de beste vruchten ons vrieshuis in. Daardoor kunt u rekenen op een uitstekend product als u bij ons bosbessen uit de diepvries bestelt.

Bevroren bosbessen: handig in de keuken of bakkerij

Werken met bevroren bessen heeft nog een voordeel. Fruit Life levert diepvriesvruchten namelijk in handige hoeveelheden. U kunt voor bosbessen kiezen uit vier verpakkingen van 2,5 kilo of voor tien verpakkingen van 1 kilo. Zo heeft u altijd de juiste hoeveelheid voor kleine en grote gerechten, taarten of voedingsproducten. Heeft u toch wat diepvriesbosbessen over? Dan kunt u deze weer eenvoudig terug in uw vriezer doen. Zo hoeft u geen vruchtje te verspillen.

Wilde bosbessen uit de diepvries: kies uit kleurrijke fruitmixen

Bessen zijn uitstekend te combineren met andere vruchten. Zo vindt u bij ons kant-en-klare bosvruchtenmixen uit de diepvries. Afhankelijk voor welke variant u kiest, zitten hierin onder andere bramen, frambozen en bessen. Ook wilde bosbessen uit de diepvries zijn een mogelijk ingrediënt. Heeft u ook sap nodig? Dan vindt u in ons assortiment bosvruchtenmix met sap.

Zelf variëren met bosbessen uit de diepvries

Wilt u een bijzondere vruchtenmix maken, of een speciale smoothie? In het assortiment van Fruit Life vindt u allerlei soorten hoogwaardige vruchten: van zoete perziken tot en met frisse ananassen en van exotische mango’s tot en met de oude vertrouwde appels. Ook kunt u heerlijke diverse smaken in ons aanbod aan vruchtenpurees vinden. Overigens hebben we ook een bosbessenpuree die u bijvoorbeeld eenvoudig in desserts verwerkt.

Weet wat u koopt en proef eerst onze bevroren bessen

Ingrediënten kunnen uw culinaire creatie maken of breken. De kwaliteit moet dus goed zijn en de smaak perfect. Daarom biedt Fruit Life u de gelegenheid om vooraf onze producten te proeven. Dus wilt u weten hoe goed onze bosbessen uit de diepvries smaken? Vraag dan eenvoudig een gratis sample aan. Wilt u liever direct onze bevroren bessen bestellen? Stuur dan snel een mail met uw order naar bestelling@fruitlife.nl!

Sample aanvragen