Mango uit de diepvries: van makkelijke blokjes tot kant-en-klare puree

Fris, zacht en zoet: dat zijn de kenmerken van de smaak van mango. Deze steenvrucht is oorspronkelijk afkomstig uit India en groeit het beste in tropische omstandigheden. Maar ook hier in het koele noorden kunt u profiteren van deze heerlijke en gezonde vrucht. Dat kan zelfs het hele jaar door, dankzij onze smaakvolle producten met bevroren mango. Bovendien zit een mango uit de diepvries ook boordevol vitamines en mineralen. Daar kunt u op rekenen wanneer de mango uit de vriezer van Fruit Life komt. Wij selecteren namelijk alleen de beste vruchten. Elke diepvries mango is daarom bij ons van topkwaliteit, waarmee u uw producten eenvoudig verrijkt met smaak, vitamines en mineralen.

Profiteer van het gemak van de mangoblokjes van Fruit Life

Om het u makkelijk te maken hebben we de mango zo bevroren opdat u er direct gebruik van kan maken. Neem bijvoorbeeld onze mangoblokjes uit de diepvries. Misschien heeft u een restaurant en wilt u een hartig gerecht met een zoet tropisch accent op de menukaart zetten? Met mangoblokjes heeft u dat zo voor elkaar. De vrucht is namelijk al voorgesneden in keurige vierkantjes, zodat u het enkel hoeft toe te voegen aan het gerecht.

Bovendien kunt u onze mangoblokjes uit de diepvries ook als garnering voor bijvoorbeeld een dessert gebruiken. Ook qua verpakking heeft Fruit Life met u meegedacht. Zo kunt u kiezen uit vier keer een dosis 2,5 kilo of tien keer een dosis van 1 kilo.

Creëer drankjes en desserts met onze purees en smoothies van diepvries mango

Met blokjes van bevroren mango houdt het bij Fruit Life niet op. Zo hebben we ook heerlijke opties voor een smoothie van diepvriesfruit met mango. U kunt daarbij kiezen voor een mix met aardbei of een mix met framboos. Verder vindt u bij ons ook purees van bevroren fruit met mango die bijvoorbeeld handig zijn voor het bereiden van desserts. Biedt u overigens uw klanten graag biologische gerechten of producten? Dan kunt u bij ons terecht voor gepureerde biologische diepvries mango.

Ontdek onze producten van bevroren fruit met mango en andere vruchten

Fruit Life heeft mango die bevroren is ook in combinatie met andere heerlijke tropische vruchten in het aanbod. Denk hierbij aan onze exotische fruitmix of onze combinatie van tropisch fruit met sap. U ziet het! Er is van alles mogelijk met onze mango uit de vriezer. Wilt u voordat u bestelt eerst kennis maken met het product, zoals een smoothie van diepvriesfruit met mango of de mangoblokjes? Vraag dan een gratis monster aan. Deze mogelijkheid bieden wij overigens voor al onze producten. Direct diepvries mango bestellen kan ook. Mail daarvoor eenvoudig uw order naar bestelling@fruitlife.nl!

Sample aanvragen