Kiwipuree: een groene smaaksensatie uit de diepvries

Kiwi’s vallen direct op in de fruitwereld. De olijke ovale vruchtjes hebben mooi groen vruchtvlees met in het midden een sierlijke ring van pitjes. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de smaak is bijzonder. Wanneer u een kiwi proeft, ervaart u een combinatie van zoet en zuur plus een fris accent. Kiwipuree is daarom ideaal om gebak, smoothies en desserts een extra smaaksensatie te geven. Kiest u voor de puree van Fruitlife? Dan kunt u rekenen op goedkoop diepvriesfruit van hoge kwaliteit.

Fruit invriezen: kies voor de ruime ervaring van Fruitlife

Fruitlife is een expert in het invriezen van allerlei soorten fruit: van granaatappel tot ananas en van banaan tot perzik. Fruit invriezen doen we al sinds 1971. Daarbij werken we samen met de beste fruittelers van de wereld, waardoor we altijd beschikken over fruit van topkwaliteit. Ons aanbod bestaat uit meer dan 36 soorten bevroren fruit. Ook vindt u in ons vrieshuis smoothies, vruchtenmixen en 65 verschillende fruitpurees. Voor welk product u ook kiest, het is altijd direct klaar voor bereiding. Zo verliest u geen tijd met schillen, ontpitten en snijden.

Van fruitcoulis tot smoothie: creëer de lekkerste smaken met de fruitpurees uit ons diepvrieshuis

De kiwipuree van Fruitlife kunt u direct toepassen op een taart of toetje, maar ook kunt u de puree combineren met andere soorten fruitpurees uit ons diepvrieshuis. Maak bijvoorbeeld een fruitcoulis van meerdere soorten gepureerd fruit, zoals kiwi en banaan. Of maak een smoothie van aardbeien extra gezond door er gepureerde kiwi door te mengen. De groene vruchtjes bevatten namelijk een hoog gehalte aan vitamines, waaronder vitamine C en K. Door ons effectieve vriesproces blijven deze vitamines goed behouden.

Ontdek nog meer goedkoop diepvriesfruit met de kiwi in de hoofdrol

Onze kiwipuree bieden we aan in verpakkingen van 6 kilo met daarin 6 porties van een kilo. Wilt u meer doen met kiwi dan met onze puree mogelijk is? Dan hebben we ook andere mooie producten van deze vrucht. Probeer bijvoorbeeld onze kiwischijfjes. Ze zijn ideaal voor in de fruitsalade of als garnering op een taart.

Kiwipuree kopen: gratis proeven en eenvoudig bestellen

Wilt u graag onze kiwipuree proberen? Vraag dan eenvoudig een proefmonster aan. Wilt u liever direct de kiwipuree kopen? Ga dan naar uw horeca- of bakkerijgroothandel. Ook kunt u gepureerde kiwi rechtstreeks bij Fruitlife bestellen door een e-mail te sturen naar bestelling@fruitlife.nl!