Lychee: een exotische verrassing uit de diepvries

Stevig vruchtvlees, lekker sappig en een zoete smaak met een kruidig tintje: een goede lychee heeft al deze eigenschappen. Lychees zijn echter tropische vruchten en hebben vaak een lange reis afgelegd voordat ze in Nederland te koop zijn. Hierdoor kan de kwaliteit van de vruchten achteruit gaan. Maar wist u dat een diepvrieslychee ook net zo lekker als een vers exemplaar kan zijn? Zeker als u kiest voor de ingevroren lychees van Fruitlife.

Hoge kwaliteit diepvriesfruit: van lychee tot appel

Sinds 1971 heeft Fruitlife ervaring met het invriezen van fruit. We weten daarom precies hoe we lychees optimaal kunnen bewaren in onze vriezers. Daarbij hebben we een ruim netwerk aan topleveranciers en selecteren we de vruchten op kwaliteit waardoor we alleen het beste fruit invriezen. Bovendien gebruiken we geen toevoegingen. Gaat u dus onze bevroren lychee kopen? Dan kunt u rekenen op een smakelijk product dat voor 100 procent puur natuurlijk is.

Verwerk lychee eenvoudig dankzij handige verpakkingen

Om het u makkelijk te maken, hebben we iedere lychee al van de schil ontdaan en schoongemaakt. U kunt er dus direct mee aan de slag. Ook bieden we onze ingevroren lychee in handige hoeveelheden aan. Koopt u bij ons 10 kilo lychee? Dan hebben we deze verdeeld in doseringen van 10 maal 1 kilo. Overigens hebben we ook een heerlijke lycheepuree. Wilt u bijvoorbeeld eenvoudig een verrassende smaak aan een dessert toevoegen? U heeft dat zo voor elkaar met onze puree van lychee.

Combineer diepvrieslychee met andere bevroren vruchten

Lychee staat bekend als een smaakmaker van zoete nagerechten. Maar ook voor ijs en gebak kunt u zich met onze ingevroren lychee uitleven. Verder matcht de vrucht goed met vis- of vleesgerechten. Wilt u een fruitsalade of smoothie maken met diepvrieslychee en ander vruchten? Kijk dan ook bij ons overig assortiment. Wat denkt u bijvoorbeeld van een combinatie met bosbessen? Of blijf in de tropische sferen en voeg papayablokjes of bananenschijfjes toe. Ook traditionele vruchten uit Nederland, zoals appels of peren, smaken goed met lychee.

Bevroren lychee kopen: proef eerst de topkwaliteit van Fruitlife

Zoals u ziet, biedt Fruitlife een breed en gevarieerd aanbod aan diepvriesfruit. Naast lychee vindt u nog 35 andere fruitsoorten. Wilt u bevroren lychee kopen of een van onze andere varianten? Geef uw bestelling dan eenvoudig door via bestelling@fruitlife.nl. Bent u benieuwd hoe onze lychee smaakt? Vraag dan gerust een sample aan. Dan weet u zeker dat de ingevroren lychee van Fruitlife echt lekker is!