Banaan: ontdek het gemak van bevroren bananenschijfjes

Een van de dankbaarste vruchten om in de keuken te gebruiken is de banaan. Want zonder toevoegingen smaakt deze vrucht al als een toetje. Met wat ijs en slagroom heeft u daardoor al een pracht van een dessert. Daarnaast smaakt een banaan ook heerlijk in gebak, smoothies en hartige gerechten. Het is dus niet verwonderlijk dat bananen in allerlei recepten voorkomen. Bovendien zijn de vruchten makkelijk te verwerken. Zeker als u kiest voor de diepvries banaan van Fruitlife.

De voordelen van bevroren banaan van Fruitlife

Dankzij ons assortiment heeft u altijd banaan in de vriezer die gelijk klaar is voor gebruik. Voordat de banaan in de diepvries gaat, heeft ons team de vrucht namelijk al gepeld en in schijfjes gesneden. Zo hoeft u de stukjes banaan alleen nog maar te ontdooien voordat u ze aan een gerecht toevoegt of als garnering gebruikt. Daarbij ontvangt u de bevroren banaan in tien verpakkingen van 1 kilo. Zo kunt u met kleinere hoeveelheden werken en hoeft u niet direct uw hele voorraad bevroren banaan aan te breken.

Kies voor hoogwaardige banaan in de vriezer

Wanneer u bij ons diepvriesbanaan gaat kopen, kunt u rekenen op topkwaliteit. Wij werken namelijk alleen maar met mooie rijpe bananen die aan de allerhoogste eisen voldoen. Zo zorgen wij ervoor dat ieder bananenschijfje geen oneffenheden bevat, zodat u onze ingevroren banaan met een gerust hart aan uw klanten kunt bieden. De hoge kwaliteit geldt overigens voor al ons diepvriesfruit: van banaan tot bes.

Combineer ander bevroren fruit met banaan

Bananen zijn prachtige tropische vruchten die u uitstekend kunt combineren met ander bevroren fruit. Banaan mixt bijvoorbeeld goed met mango en ananas in zowel zoete als hartige gerechten. Wilt u in één keer de mooiste tropische vruchten bij elkaar? Dan hebben wij alvast een heerlijke tropische fruitmix samengesteld waarvan banaan deel uitmaakt. Of kies voor tropisch fruit met sap als dat voor uw product beter uitkomt. Ook kunt u met ons assortiment op de extra gezonde toer met onze bevroren smoothies. In een daarvan hebben wij de banaan ook een rol gegeven. Kijk maar eens bij onze smoothiemix van aardbei en banaan.

Eerst proeven of direct diepvriesbanaan kopen?

Wilt u ook werken met ons mooie diepvriesfruit? En wilt u graag onze banaan uit de diepvries proberen? Vraag dan eenvoudig via het webformulier een gratis sample aan. Weet u al zeker dat u de ingevroren banaan van Fruitlife wilt gebruiken? Dan vindt u onze producten onder andere bij uw bakkerijgrondstoffenleverancier of horecagroothandel. Ook kunt u diepvriesbanaan direct bij ons bestellen. Mail daarvoor snel naar bestelling@fruitlife.nl!

Sample aanvragen