fruitlife-assortiment-mixvanaardbeimango-icon
Mix van aardbei/mango

Verpakkingsvorm 10x 1 kilo
Artikelnummer FL4910
BRIX Varieert per fruitsoort
PH-waarde Varieert per fruitsoort
Product specificatie aanvragen
 

 

Ontdek de smakelijke combinatie van mango en aardbei in een smoothie

Als er een drankje is waar iedereen vrolijk van wordt, is het wel een smoothie. Allereerst zijn smoothies oogstrelend door het kleurrijke fruit . Daarnaast zijn ze erg lekker. Ook bieden ze nog een extra bonus in de vorm van een flinke dosis vitamines en mineralen. Vanwege al deze voordelen heeft Fruitlife gezorgd voor een serie smakelijke varianten. Een daarvan is onze smoothie met mango en aardbei. Dankzij de verrassend zoete smaak van de mango en de friszure touch van de aardbei is dit een heerlijke combinatie.

Een smoothie van bevroren fruit: hoogwaardig en lang houdbaar

Een smoothie van aardbei en mango is het lekkerste als het drankje van de beste vruchten wordt gemaakt. In de winter wordt dit echter vrij lastig, doordat verse aardbeien van topkwaliteit moeilijk of niet verkrijgbaar zijn. Gelukkig is er Fruitlife. We hebben namelijk een vrieshuis vol met heerlijk bevroren fruit. De vruchten komen van geselecteerde kwekers, waar vandaan alleen de beste exemplaren in onze diepvries mogen. Zo kunt u in alle seizoenen uw gasten en klanten verwennen met een heerlijke smoothie van diepvriesfruit. Wij weten namelijk niet alleen hoe we de beste vruchten scoren, maar ook hoe je fruit optimaal invriest waarbij smaak en structuur behouden blijven. Dat geldt ook voor onze smoothies. Daardoor kunt u rekenen op een hoogwaardige smoothie en ook dat deze in uw diepvries nog lang houdbaar is.

Bespaar werk met onze smoothies van diepvriesfruit

De bevroren smoothies van Fruitlife zijn niet alleen lekker en van goede kwaliteit, maar ook nog eens heel handig. Al het fruit is namelijk al schoongemaakt, geperst en gemixt. Uw smoothie is dus al kant-en-klaar. U hoeft alleen de verpakking te openen. Bovendien hebben we de smoothies in handige hoeveelheden verdeeld. Bestelt u bij ons de mango-aardbei smoothie? Dan ontvangt u een verpakking van 10 kilo die is opgesplitst in porties van 1 kilo.

Combineer uw smoothie van aardbei en mango met andere ingrediënten

U kunt onze smoothies onbewerkt aan uw klanten serveren, maar u kunt er ook een eigen twist aan geven. Zo kunt u de mango en aardbei in de smoothie aanvullen met andere soorten fruit. Wanneer u in ons assortiment rondkijkt, ontdekt u allerlei bevroren vruchten. Mix bijvoorbeeld de kant-en-klare bananenschijfjes met een smoothie van mango en aardbei. Of zorg voor een citrustintje met mandarijnsegmenten. Verder kunt u smoothies ook goed mengen met yoghurt of ijs.

Proef de eerlijke smaak van onze smoothie met mango en aardbei

Kiest u voor de producten van Fruitlife? Dan kunt u rekenen op puur natuur. Ze bestaan namelijk voor honderd procent uit fruit. Ook onze smoothies zijn vrij van kunstmatige toevoegingen. Wilt u zelf de hoge kwaliteit van onze smoothies van diepvriesfruit ervaren? Vraag dan snel een gratis sample aan. Bent u al overtuigd van de kwaliteit van onze bevroren smoothie met aardbei en mango? Bestel deze dan direct via bestelling@fruitlife.nl of ga naar uw horeca- of bakkerijgroothandel!

 

fruitlife-team-sfeerfoto-1

Interesse in dit product?
Michelle, Dion of Hans helpt u graag verder!

Wilt u één van onze producten uitproberen? Vraag dan gerust een sample bij ons aan. Wij helpen u graag verder.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief:

text-image

Uitgebreid assortiment, klaar voor gebruik.

Fruit het gehele jaar door! Fruitlife heeft speciaal voor u uit de beste oogstgebieden het lekkerste en mooiste fruit geselecteerd. Het fruit is makkelijk te doseren, is lang houdbaar, heeft geen toevoegingen en is direct te verwerken.

Vraag assortimentslijst aan

© 2024 Fruitlife | Website door Addmark