Verrijk uw smaken met een bevroren bosvruchtenmix van FruitLife

Een bosvruchten mix is een favoriet ingrediënt bij veel koks, bakkers en ijsspecialisten. De combinatie van verschillende fruitsoorten met hun eigen karakteristieke uiterlijk en smaak doen het goed in allerlei soorten etenswaar en drankjes. U kunt bijvoorbeeld een stoofschotel rijker laten smaken met deze vruchtenmix.

Maar ook een smoothie een appetijtelijke boost geven. Kortom, de smaak van bosvruchten is geschikt voor veelzijdig gebruik. Bovendien zijn de vruchtjes ook nog uiterst decoratief. Zeker als u een van onze producten met bevroren bosvruchten neemt. Want we selecteren alleen de mooiste en lekkerste vruchtjes voordat ze de vriezer van FruitLife ingaan.

Een fruitmix vol met sappige bosvruchten

Behalve vol met smaak zitten onze bevroren bosvruchtenmixen ook vol met gezonde voedingsstoffen. Besjes, bramen, aardbeien en frambozen zijn namelijk echte vitaminebommetjes. Dat ze gezond zijn dat ziet u niet alleen aan de mooie rode of blauwe kleur, maar dat proeft u ook. De vruchtjes in iedere fruitmix van FruitLife zijn namelijk heerlijk sappig en vol van smaak. Een bosvruchtenmix die u kiest uit onze producten kunt u dus gerust aan uw klanten voorzetten.

Bosvruchtenmix: ontdek de verschillende soorten in onze producten

Bij FruitLife kunt u kiezen uit drie soorten fruitmixen met bosvruchten. Zo hebben we een bevroren bosvruchtenmix die bestaat uit drie verschillende soorten vruchtjes, waaronder bramen en besjes. Nog een van onze mooie producten is een vruchtenmix van vijf soorten bosfruit. Hier zitten ook smakelijke frambozen bij. Onze royaalste variant is een bosvruchtenmix van zes soorten, waaraan aardbeien zijn toegevoegd. Verder kunt u nog kiezen voor een extra sappige fruitmix, want bij onze producten vindt u ook een bosvruchtenmix met sap.

Profiteer van onze handige porties vruchtenmix

Naast dat we zorgen voor de beste kwaliteit, hebben we ook oog voor de professionals die aan de slag gaan met onze bosvruchten. Daarom hebben we onze producten verdeeld in handige doseringen. Zo hebben we onze bosvruchtenmixen van tien kilo verpakt in vier keer tweeënhalve kilo. Voor de fruitmix met zes verschillende bosvruchten hebben we nog een extra mogelijkheid, namelijk tien keer een kilo. Hierdoor hoeft u alleen het fruit te gebruiken dat u nodig heeft, terwijl de rest in de vriezer blijft.

Probeer gratis onze bevroren bosvruchtenmix

Wilt u ook het hele jaar door mooie sappige bosvruchten beschikbaar hebben? Dat kan eenvoudig door onze bevroren bosvruchtenmix te bestellen. U kunt dit doen bij uw vertrouwde horeca- of bakkerijgroothandel. Wilt u liever eerst proeven hoe onze bosvruchtenmix smaakt? Vraag dan een gratis sample aan en ontdek de rijke smaken van de door u gekozen fruitmix!

Sample aanvragen