Maak van elke smaak een sensatie met citroenpuree

Citroenen zijn echte alleskunners in de keuken. Van zuur accent in de vissaus tot en met een frisse twist aan een sorbet: de citroen doet het allemaal. Met hun mooie gele kleur zijn deze vruchten ook nog eens heel decoratief. Maar gaat het puur om de smaak? Kies dan voor de citroenpuree van Fruitlife. Hiermee maakt u eenvoudig de heerlijkste culinaire verrassingen: van een mooi sausje bij een voorgerecht tot een verrassende vulling voor een taart.

Ontdek ook onze biologische fruitpurees

Bij Fruitlife begrijpen we dat u als chef-kok, bakker of voedselproducent snel en makkelijk wil werken zonder aan kwaliteit in te leveren. Dat kan met onze vruchtenpurees. We hebben maar liefst meer dan 65 varianten, waaronder hoogwaardige biologische fruitpurees. Elke soort bestaat uit fruit van topkwaliteit. Doordat Fruitlife al sinds 1971 in de wereld van het diepvriesfruit opereert, hebben we goede banden opgebouwd met de beste fruittelers. We zitten dus op de eerste rang als we fruit inkopen. Daarbij weten we precies hoe we de vruchten moeten pureren en invriezen zonder kwaliteit te verliezen.

Van puur citroen tot een mooie mix: kies uw ideale fruitpuree

Gebruikt u graag citroen voor uw gerechten of producten? Dan heeft Fruitlife nog meer voor u in petto. Zo hebben we ook kant-en-klare citroensap dat u de tijdrovende klus van het persen bespaart. Verder hebben we purees waarin citroen is verwerkt. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze Cocalimpuree met citroen, kokos en ananas? Of probeer eens de Cibamarapuree dat een combinatie is van citroen, banaan, mango en passievrucht.

Combineer de smaak van citroen met andere fruitpurees

U kunt natuurlijk ook zelf gaan experimenteren met citroenpuree en andere vruchtenpurees. In ons uitgebreide aanbod vindt u bijvoorbeeld heerlijk gepureerd zomerfruit, zoals perzik, watermeloen en pruimen. Ook besjes zijn goed vertegenwoordigd. Van de vlierbes tot de wilde bosbes, u vindt het allemaal bij Fruitlife. Of ga op de tropische toer met mango-, kiwi- en bananenpuree. U ziet het, in ons aanbod vindt u inspiratie genoeg voor de mooiste combinaties met een fruitpuree van citroen.

Fruitpuree kopen: proef eerst voordat u bestelt

De juiste smaak is van essentieel belang. Daarom geeft Fruitlife u graag de gelegenheid om vooraf gratis te proeven. U weet dan zeker dat onze puree de juiste is. Vraag voor een smaaktest eenvoudig een sample aan, dan sturen we deze zo snel mogelijk op. Wilt u direct onze fruitpuree kopen? Dan kunt u uw bestelling mailen naar bestelling@fruitlife.nl. Of ga snel langs de horeca- of bakkerijgroothandel, want daar vindt u ook de producten van Fruitlife!

Product specificatie aanvragen