Ananaspuree: een exotische smaakbom uit de diepvries

Ananas is een van de populairste vruchten voor in de keuken. Iedere kok of banketbakker herkent direct de frisse en zoetzure smaak van deze exoot. Door het karakteristieke aroma past ananas fantastisch bij zoete gerechten. Maar ook in hartige schotels doet de vrucht het goed. Als fruitpuree is ananas ook nog eens heel makkelijk in gebruik. Ontdek daarom snel meer over de smakelijke ananaspuree van Fruitlife.

Bespaar tijd en moeite met fruitpuree in handzame verpakkingen

Een ananas heeft een robuust uiterlijk. De vrucht weegt 1 tot 2 kilo en heeft een stevige schil met schubben. Een ananas schillen is daardoor een arbeidsintensieve klus. Bovendien bent u dan nog niet klaar, want ook de ‘ogen’ moeten nog uit de ananas worden verwijderd. Met de ananaspuree hoeft u dat allemaal niet te doen. Al onze fruitpurees zijn direct gebruiksklaar. Ook bieden we onze producten in handzame verpakkingen. Zo kunt u bij Fruitlife ananaspuree kopen in een verpakkingsvorm van zes of tien maal een kilo.

Kies voor de hoogwaardige ananaspuree van Fruitlife

Gaat u een fruitpuree kopen van Fruitlife? Dan kunt u rekenen op een uitstekend product. Ons bedrijf brengt al sinds 1971 bevroren fruit op de markt. Hierdoor hebben we een internationaal netwerk opgebouwd van de allerbeste telers. Daarbij controleren we zelf ook nog eens het fruit voordat het in ons diepvrieshuis gaat. Uw gepureerde ananas is dus gemaakt van puntgaaf vruchtvlees.

Ananaspuree kopen: ontdek ons ruime assortiment met bevroren ananas

Fruitlife heeft fruitpurees waaraan wat suiker is toegevoegd, maar ook geheel suikervrije exemplaren. Deze varianten bestaan uit honderd procent fruit. Ook van ananas hebben we een suikervrije puree gemaakt. Bereidt u dus graag voedingsmiddelen zonder suiker? Koop dan onze 100% ananaspuree. Wilt u naast gepureerde ananas ook met ananasblokjes werken? Kies dan voor onze handige ananas tidbits. Verder vindt u de tropische vrucht in ons assortiment terug als onderdeel van een exotische fruitmix en in een tropische fruitsap.

Gepureerde ananas kopen: proef voordat u bestelt

De smaak van ananas matcht ook goed met die van andere vruchten. Het assortiment van Fruitlife telt 36 soorten fruit en 65 verschillende fruitpurees. U vindt bij ons dus genoeg inspiratie voor mooie smaakcombinaties. Daarbij heeft Fruitlife nog een groot voordeel als u fruitpuree gaat kopen. We sturen u namelijk graag een gratis proefmonster. Zo weet u zeker dat de smaak naar wens is voordat u bestelt. Bent u echter al zeker van uw zaak? Dan kunt u uw fruitpuree kopen bij uw horecagroothandel of bakkerijleverancier. Of bestel rechtstreeks bij Fruitlife en stuur uw bestelling naar bestelling@fruitlife.nl!