Abrikozenpuree: lekker en gemakkelijk

Abrikozen zijn een ware traktatie met hun prachtige oranjegele kleur en zoete smaak. Zo worden taarten en toetjes extra lekker met abrikozenpuree, maar ook bij kip en geitenkaas matcht de smaak van abrikoos goed. Met een puree van abrikozen kunt u in de keuken of bakkerij dus alle kanten uit. Ontdek daarom snel meer over de fruitpurees van Fruitlife en onze prachtige variant van abrikozen.

Profiteer van de handzame hoeveelheden van onze fruitpurees

Abrikozen zijn om hun smaak en kleur misschien geliefd in de patisserie en culinaire wereld, maar ze hebben ook een nadeel. En dat is een harde pit. Het is een arbeidsintensieve klus om deze te verwijderen. Gebruikt u echter de abrikozenpuree van Fruitlife? Dan kunt u direct aan de slag. Onze fruitpurees zijn namelijk klaar voor gebruik. Bovendien leveren wij ze in handige verpakkingen. Wanneer u bij ons abrikozenpuree gaat kopen, kunt u kiezen uit een verpakking met zes keer een kilo, of een keer 10 kilo.

Fruitpuree kopen: alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Voor een optimale abrikozensmaak is de kwaliteit van de vruchten uitermate belangrijk. Bij Fruitlife begrijpen we dat als geen ander. Dankzij onze decennialange ervaring weten we exact hoe we fruit het beste kunnen invriezen. Bovendien hebben we in al die jaren de beste telers weten te verzamelen. Daardoor bereikt alleen fruit van topkwaliteit ons diepvrieshuis. Dat proeft u niet alleen bij onze puree van abrikozen, maar ook bij onze andere fruitpurees.

Abrikozenpuree kopen: probeer ook andere smaken

In ons vrieshuis liggen 65 soorten fruitpurees op voorraad. U vindt bij ons dus een rijke inspiratiebron voor nieuwe smaken. Mix de smaak van abrikozen bijvoorbeeld eens met bananen, blauwe bessen of limoen. Ook van alleen de abrikoos biedt Fruitlife meerdere variaties. Zo hebben we een suikervrije abrikozenpuree. In dit product vindt u honderd procent abrikoos. Verder biedt ons assortiment met diepvriesfruit abrikozenblokjes en abrikozenhelften.

Fruitpuree kopen: vraag een proefmonster aan of bestel direct

Bevroren fruit heeft allerlei voordelen. Zo bespaart u op afval en tijd omdat u niet hoeft te schillen en te ontpitten. Daarbij bent u niet afhankelijk van de seizoenen en beschikt u het hele jaar door over hoogwaardig fruit uit de diepvries. Tenslotte, hoeft u nooit iets weg te gooien: wat u niet gebruikt, legt u weer terug in de vriezer. Ontdek daarom snel hoe lekker onze producten zijn. Vraag hiervoor eenvoudig een gratis proefmonster aan. Ook kunt u bij ons direct een fruitpuree kopen door uw bestelling te mailen naar bestelling@fruitlife.nl. Of ga langs bij uw horecagroothandel of bakkerijleverancier en koop daar de producten van Fruitlife!