Framboos uit de diepvries: een prachtig vruchtje met veel mogelijkheden

Een zijdezacht velletje, een mooie vorm en een subtiele zoete smaak: frambozen zijn in alle opzichten geliefd. Op een gebakje zoals een petit four of als decoratie van een toetje zijn deze rode vruchten ware eyecatchers. Maar ook verrijken frambozen een smoothie met vitamines en hun vol rode kleur. Behalve mooi en lekker zijn frambozen namelijk ook nog eens gezond. Ze zijn rijk aan vitamines, waaronder vitamine C. Daarbij leveren ze ook een serie belangrijke mineralen, zoals kalium, fosfor en calcium. Daarom is het zo fijn dat ze ook onder koude omstandigheden in topconditie blijven. Daardoor kunt u het hele jaar profiteren van dit zomerse fruit met onze heerlijke frambozen uit de diepvries.

Kies voor onze hoogwaardige frambozen uit de diepvries

Bij Fruit Life zorgen wij dat alle vruchten die bij ons worden ingevroren de allerbeste kwaliteit hebben. U kunt er daarom van op aan dat iedere ingevroren framboos met zorg is behandeld. Een ras wat we voor onze diepvries frambozen gebruiken, is Willamette. Deze kenmerkt zich door een prachtige rode kleur. Deze frambozen zijn overigens ook verkrijgbaar als frambozengruis. Daarnaast hebben we de grotere frambozensoort Meeker. Deze is ideaal om gebak en desserts mooi mee te decoreren, het voordeel van deze Meeker framboos is dat ze nauwelijks vocht los laten, een ideale decoratieve framboos.

De diepvriesframbozen van Fruit Life: handig en handzaam

Omdat we graag met u meedenken en u werk willen besparen, zijn de bevroren frambozen na het ontdooien direct klaar voor gebruik. Daarbij bieden wij handzame verpakkingen. Zo kunt u de benodigde dosis makkelijker uitkienen en hoeft u geen diepvriesframboos weg te gooien, uw derving zal hierdoor niet of nauwelijks aanwezig zijn. U kunt onze diepvriesframbozen van de soort Willamette bestellen in verpakkingen van vier maal 2,5 kilo of tien maal 1 kilo. De Meeker-frambozen worden geleverd in 8 verpakking van 500 gram.

Maak kennis met diverse heerlijke producten met bevroren frambozen

Frambozen laten zich makkelijk combineren met andere vruchten. Zo kunt u er heerlijke fruitsalades van maken of verschillende fruitsmaken mixen in smoothies of gewoon in een bakje yoghurt, de framboos laat zich uitstekend mengen. Fruit Life heeft voor jou alvast mooie combinaties bedacht van ander diepvriesfruit en framboos. Zo hebben wij een smoothiemix met bevroren frambozen en mango’s. Maar ook komt u de bevroren framboos tegen in onze overheerlijke bosvruchtenmixen. Deze kunt u bij ons bestellen met of zonder sap.

Ontdek heerlijke smaakvariaties met onze verschillende soorten diepvriesfruit en framboos

U kunt natuurlijk ook zelf experimenteren met onze frambozen uit de diepvries en ander diepvriesfruit. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook bevroren bananen, meloenen en appels. Of creëert u eigen bosvruchtenmix en ontdek onze bosaardbeien, bramen en bosbessen. Verder hebben we nog heerlijke fruitpurees, waaronder frambozenpuree die ook verkrijgbaar is in een biologische variant.

Bestel snel en eenvoudig bevroren frambozen bij Fruit Life

Wilt u ons diepvriesfruit, zoals framboos eens proberen? Neem dan contact met ons op en vraag dan gratis een sample aan. Bent u al overtuigd over de kwaliteit van de diepvriesframbozen van Fruit Life? Plaats dan snel uw bestelling via bestelling@fruitlife.nl!

Sample aanvragen