Appelpuree: de natuurlijke smaakmaker bij zoet en hartig

Appels zijn een veelzijdig ingrediënt. Of het nu om zoetigheden gaat of hartige gerechten: een appel maakt de smaak rijker. De vrucht vormt een natuurlijk zoetmiddel en maakt met zijn vezels en vitamines het gerecht ook nog eens gezonder. Daarbij kunt u appels zowel rauw als gaar gebruiken. Met de appelpuree van Fruitlife heeft u een makkelijk toepasbaar ingrediënt voor desserts, smoothies, stoofpotten en nog veel meer.

Appel en puree: ga voor de hoge kwaliteit van Fruitlife

Kiest u ervoor om bij Fruitlife appel als puree te kopen, dan profiteert u van allerlei voordelen. Zo kunt u er zeker van zijn dat we de allerbeste kwaliteit leveren. Fruitlife is al tientallen jaren actief op de markt. Hierdoor hebben we alle kennis en kunde in huis om appelpuree van topkwaliteit te leveren.

Bovendien heeft u bij ons ook de keuze uit 64 andere fruitpurees. Hierdoor kunt u de heerlijkste culinaire combinaties maken. Voeg bij gepureerde appel bijvoorbeeld een puree van mango, ananas of bosbessen. Of kijk eens bij onze smoothies en fruitmixen. In deze categorieën doet u vast inspiratie op voor mooie combinaties met een fruitpuree van appel.

Appelpuree kopen: kies uit verschillende hoeveelheden

Fruitlife begrijpt dat professionals in de food- en drankensector het liefst snel en goed werken. Appelpuree is daarom ideaal, omdat u niet hoeft te schillen en te snijden. Daarbij heeft een appel nog een extra moeilijkheid: het klokhuis. Door appelpuree te kopen van Fruitlife hoeft u al deze werkzaamheden niet meer te doen. Bovendien hebben we gezorgd voor verschillende doseringen, waardoor u kunt kiezen welke hoeveelheid voor u het handigste is. Bij Fruitlife heeft u de keuze uit een verpakking van 10 kilo of een pakket met daarin zes bakjes van een kilo.

Appels bij Fruitlife: van appelpuree tot appelsegmenten

Bij Fruitlife vindt u een veelzijdig aanbod van fruitpurees. Behalve onze reguliere puree van appel kunt u ook kiezen voor een suikervrije variant. Verder hebben we appelsegmenten en appelblokjes die u bijvoorbeeld goed kunt gebruiken in een fruitsalade of een hartig stoofgerecht.

Fruitpuree kopen bij Fruitlife: proef eerst

Bent u benieuwd hoe onze gepureerde appel smaakt? We sturen u graag een gratis sample toe. U hoeft daarvoor alleen maar via de knop een proefmonster aan te vragen. Dit kunt u ook gerust doen voor onze andere soorten fruitpuree. Wilt u direct appelpuree kopen? Ga dan naar uw horeca- of bakkerijgroothandel. Of bestel direct via bestelling@fruitlife.nl!