Kersenpuree: een heerlijk zoete aanvulling voor gerechten en gebak

Kersen zijn een favoriet ingrediënt voor in tal van culinaire creaties. Hun zoete of zoetzure smaak matcht voortreffelijk met zowel zoete als hartige gerechten. Daarbij zijn de rode tot bijna paarsrode vruchtjes prachtige verschijningen. Niet voor niets doen ze uitstekend dienst als decoratie voor allerlei soorten gebak en desserts. Behalve als de kers op de taart, kunt u de rode vruchten ook goed mengen in smoothies, ijs, pudding, chutneys, marinades en sauzen. Het handigste en snelste werkt u dan met een kant-en-klare kersenpuree. Neem bijvoorbeeld de heerlijke zoete kersenpuree van Fruitlife voor uw patisserie of desserts.

Profiteer van onze handzame hoeveelheden fruitpuree

Iedereen die ooit met kersen heeft gewerkt, weet dat het tijdrovende klus is. Om een mooie kersenpuree te maken, moeten de kersen eerst worden gewassen. Daarna volgt het ontpitten, ontstelen en het pureren. Hoe eenvoudig is het dan als u gewoon een dosis kant-en-klare fruitpuree van kersen heeft? Bij Fruitlife vindt u de juiste puree in verschillende verpakkingsvormen. Gebruikt u graag grote hoeveelheden? Neem dan een pakket van één keer 10 kilo. Werkt u liever met kleine dosissen? Dan kunt u bij ons ook kersenpuree kopen in zes porties van een kilo.

Ontdek de voordelen van fruitpuree kopen bij Fruitlife

Wanneer u een fruitpuree van Fruitlife bestelt, dan ontvangt u absolute topkwaliteit. Al ons fruit komt namelijk van geselecteerde telers waarmee wij al jarenlang goed samenwerken. Bovendien weten we dankzij onze decennialange ervaring precies hoe we fruit het beste kunnen invriezen. Zo bent u ervan verzekerd dat smaak en voedingswaarde blijven behouden. Nog een voordeel om bij Fruitlife fruitpuree te kopen is dat we een groot en gevarieerd aanbod hebben. In ons vrieshuis liggen maar liefst meer dan 65 soorten fruitpurees op voorraad. Ook met losrollend fruit kunnen we u prima bedienen. In deze categorie heeft u de keuze uit ruim 36 varianten.

Kersen: van zoete kersenpuree tot losrollend fruit

Werkt u graag met kersen? Dan zit u goed bij Fruitlife. Zo kunt u kiezen voor een zure of zoete kersenpuree. Wilt u het liefst geen suiker gebruiken? Ook dan vindt u bij ons de juiste kersenpuree. Verder hebben we voor zowel zoete als zure kersen losrollend fruit beschikbaar. Dus wat voor soort gerecht, gebak of voedselproduct u ook maakt? Ons aanbod biedt u vast de juiste kersen uit de diepvries.

Ontdek nog meer mooie smaken voor bij uw kersenpuree

Om met kersen nieuwe smaakcombinaties te creëren kunt u zich prima laten inspireren door ons aanbod. Zo hebben we mooie smoothiemixen beschikbaar die u kunt mixen met een zoete kersenpuree. Of combineer de puree met kersen met een van onze andere fruitpurees voor een unieke smaak. In ieder geval kunt u bij ons vooraf ieder product proeven door eenvoudig een gratis proefmonster aan te vragen. Wilt u liever direct kersenpuree kopen? Stuur dan snel uw bestelling naar bestelling@fruitlife.nl!