Smoothie van aardbei en banaan: de perfecte combinatie

Een groter contrast dan die van banaan en aardbei bestaat er onder de vruchten haast niet. En toch vormen ze een geweldige combinatie. De zachte zoete smaak van een banaan doet het voortreffelijk met de zoetige en friszure bite van een aardbei. Daarbij hebben ze prachtige tegenstellende kleuren. Samen in onze smoothie van aardbei en banaan mondt dit uit in snoeperig roze. U ziet het! Er is alle reden om deze lekkere mix van diepvriesfruit te proberen.

Banaan en aardbei voor een smoothie vol gezonde voedingsstoffen

Behalve een heerlijke smaakcombinatie biedt een smoothie van banaan en aardbei ook een flinke dosis vitamines en mineralen. Zo bevatten bananen verschillende belangrijke mineralen. Kalium, magnesium en calcium zitten allemaal in deze vrolijke gele vrucht. Aardbeien zijn op hun beurt rijk aan vitamine C. Beide vruchten bevatten bovendien veel vezels. Een smoothie met banaan en aardbei is dus een gezonde mix. Zeker als u deze bij Fruitlife bestelt. Wij werken namelijk alleen met verse vruchten van geselecteerde leveranciers. Door onze decennialange ervaring hebben we een netwerk van topkwekers opgebouwd. Ook weten we precies hoe fruit het beste ingevroren kan worden. Zo zorgen we dat smaak en voedingswaarde optimaal behouden blijven.

Probeer naast een smoothie met aardbei en banaan ook andere variaties

Wilt u meer met smoothies werken? Dan hebben we ook nog een paar andere mooie combinaties. Zo zijn we aan de slag gegaan met mango. Hiervan hebben we een variant met aardbei en een met framboos. Ook hebben we een heerlijke smoothie van tropische vruchten gemaakt. Verder kunt u naast banaan en aardbei uw smoothie aanvullen met andere vruchten. Laat u daarvoor inspireren door ons aanbod aan diepvriesfruit. In dit assortiment vindt u onder andere abrikozenblokjes, bosbessen en kersen.

Ontdek nog meer producten met aardbei en banaan

Werkt u voor uw culinaire creaties graag met aardbei of banaan? Dan hebben we naast de smoothie nog meer mooie diepvriesproducten. Zo hebben we aardbeien in verschillende maten. Bovendien vindt u bij ons biologisch geteelde aardbeien. Verder kunt u bij ons terecht voor bosaardbeien en bananenschijfjes. Ook vindt u de aardbei en de banaan terug in verschillende vruchtenmixen. En kijk ook zeker in ons aanbod aan fruitpurees als u een dessert met banaan of aardbei wilrt maken.

Proeven en bestellen van uw smoothie met aardbei en banaan

Wanneer u een smoothie van Fruitlife koopt, dan ontvangt u een handzame verpakking. Daarin zitten 10 hoeveelheden van 1 kilo. Maar voordat u ons product bestelt, kunt u ook eerst gratis proeven. Vraag daarvoor gewoon een sample aan. Weet u al zeker dat u onze smoothie van banaan en aardbei wilt kopen? Dan kunt u daarvoor naar uw bakkerij- of horecagroothandel. Of stuur direct uw bestelling naar ons via bestelling@fruitlife.nl!