fruitlife-assortiment-granaatappelpitjes-icon

Grootverbruikers

Grootverbruikers

Grootverpakking fruit voor grootverbruikers

Wil je grote hoeveelheden bevroren fruit inkopen om in jouw eigen productie te gebruiken? Fruitlife biedt de mogelijkheid om fruit in grootverpakking aan te schaffen. De meeste fruitsoorten zijn namelijk direct beschikbaar in ons eigen vrieshuis en in grote hoeveelheden te verkrijgen. Op die manier is jouw assortiment altijd up-to-date en kan je klanten en afnemers perfect van dienst zijn. Een grootverpakking is natuurlijk ook interessant wanneer je vers fruit of fruitpuree dagelijks in massa gebruikt in je werk. Op die manier zit je nooit zonder voorraad. Nieuwsgierig naar ons aanbod diepvriesfruit of fruitpuree? Scrol vooral door het aanbod op de website of bespreek je wensen met een van onze fruitspecialisten.

Bevroren diepvriesfruit en fruitpuree voor de industrie

Fruitlife beschikt over een verrassend aanbod diepvriesfruit en fruitpuree voor grootverbruikers. Behalve traditioneel bevroren fruit is er ook exotisch diepvriesfruit verkrijgbaar. Ga je liever voor een vruchtenmix? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Wat je ook bestelt, onze producten zijn inzetbaar voor allerhande zaken en direct leverbaar uit eigen opslag. Zoek je een betrouwbare handelspartner om bevroren diepvriesfruit en fruitpuree in te kopen en te verwerken in jouw assortiment of gerechten? Fruitlife is dé partij om mee samen te werken. Dankzij een ruime voorraad kunnen we altijd snel leveren en uiteraard doen we dit tegen zeer scherpe prijzen, neem vrijblijvend contact met ons verkoopteam op, zij kunnen je voorzien van de juiste prijs die past bij de kwaliteit waar Fruitlife garant voor staat. 

Verkoop verse fruitproducten aan je afnemers

Vers fruit wordt altijd gewaardeerd. Daarom is de keuze voor ingevroren fruit en vruchtenpuree snel gemaakt. Bovendien profiteer je bij ons van honderd procent natuurlijk fruit zonder kunstmatige toevoegingen of suikers. Zo blijft de smaak van vers fruit behouden! Diepvriesfruit blijft veel langer houdbaar dan vers fruit dat niet is ingevroren. Een uitstekende reden om groot in te kopen. Fruit liever eerst proeven voor je het bestelt? Het is altijd een optie om een monster aan te vragen. Dit regel je eenvoudig via het contactformulier op de website.

Hierom plaats je een bestelling bij Fruitlife

Naast een ruim assortiment fruit geniet je bij Fruitlife van kwaliteitsproducten en een uitstekende service. Fruit in grote hoeveelheden bestellen? Aarzel niet, maar doe vooral een aankoop via de mail bestelling@fruitlife.nl . Wil je profiteren van onze aantrekkelijke prijzen? Vraag direct een offerte aan, wij helpen je graag op weg. Liever persoonlijk advies van iemand die je door het aankoopproces leidt en kennis laat maken met de verschillende fruitproducten? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en plaats naar volle tevredenheid een bestelling bij Fruitlife.

text-image

Uitgebreid assortiment, klaar voor gebruik.

Fruit het gehele jaar door! Fruitlife heeft speciaal voor u uit de beste oogstgebieden het lekkerste en mooiste fruit geselecteerd. Het fruit is makkelijk te doseren, is lang houdbaar, heeft geen toevoegingen en is direct te verwerken.

Vraag assortimentslijst aan

© 2024 Fruitlife | Website door Addmark