fruitlife-team-sfeerfoto-3
  • Home
  • Over Fruitlife

De natuurlijke inspiratiebron voor jouw culinaire passie.

Fruitlife is het merk van Van Es Foods International (sinds 1971). Fruitlife is hèt merk in bevroren fruit en fruitpurees voor patissiers, (banket)bakkers, ijsbereiders, saladebereiders, horeca, cateraars en industriële gebruikers. In ons eigen vrieshuis in Babberich hebben wij meer dan 36 soorten fruit en 65 varianten fruitpurees op voorraad. Ons fruit is o.a. verkrijgbaar bij uw bakkerijgrondstofleverancier en uw horecagroothandel.

fruitlife-team-2

Waarom Fruitlife?

Als vulling voor een taart, oppepper van een drankje, in de fruitsaus of over een sorbet: bevroren fruit brengt flair op tafel. Fruitlife zorgt ervoor dat we altijd over ons lievelingsfruit kunnen beschikken, zoals zomerse bessen in de winter. Bovendien blijkt uit onderzoek dat bevroren fruit gezond is en minimaal evenveel vitamines bevat als verse vruchten. Omdat Fruitlife uitsluitend het beste fruit verwerkt in een eigen vrieshuis, kunt u erop rekenen dat ons diepvries fruit van absolute topkwaliteit is. Ons royale aanbod aan bevroren vruchten is zeer gevarieerd en meteen kant en klaar voor uw bereiding.

Ruim assortiment

Kwaliteitsproducten

Goede service

Onze missie

Wij leggen de lat hoog en onze ambitie is om de smaaksensatie van onze fruitproducten ‘’culinair’’ op het hoogste niveau te hebben. Wij dromen elke dag van lachende gezichten bij het proeven van onze excellente producten.

Onze visie

Door intensieve samenwerking met innovatieve fruittelers zijn wij in staat om strenge selecties en controles uit te voeren op al het fruit dat wij inkopen. De hoogste smaakkwaliteit is wat wij elke dag nastreven. Elke werkdag staat bij ons in het teken van het leveren van deze excellente smaaksensatie.

Kwaliteitscontroles en gecertificeerde leveranciers in de gehele keten waarborgen ons succes en kwaliteit voor al onze eindgebruikers. Doordat wij continue met onze eindgebruikers in verbinding staan, inspireren zij ons in ons dagelijkse proces accent te leggen op vernieuwing en innovatie.

Onze producten worden gebruikt door patisserieën, sterren-koks, chef-koks, sous-chefs, sap- en smoothie makers, cocktailschakers, banketbakkerijen en chocolaterieën.

Verbinding hebben met onze relaties is de fundering van ons succes geworden. Het zijn de langdurige samenwerkingen met onze relaties waar wij elke dag plezier aan beleven, en er voor zorgen dat we weten hoe de markt zich ontwikkelt en waar Fruitlife direct op in kan spelen.

Naar de toekomst toe is ons doel om de gehele productieketen op het hoogste niveau te houden en ons maximaal in te zetten, daar waar mogelijk is, om u de beste en mooiste smaakbelevingen te leveren.

Passie, gedrevenheid, kwaliteit en arbeidsplezier zijn de identiteit en kernwaarden van Fruitlife.

Ons team

fruitlife-team-3-1
Dirk

fruitlife-team-9
Hans

fruitlife-team-11
Michelle

fruitlife-team-3
Yeen

fruitlife-team-2-1
Akkie

fruitlife-team-4
Angela

fruitlife-team-5
Youri

fruitlife-team-6
Maxym

fruitlife-team-7
Simone

fruitlife-team-8
Dion

fruitlife-team-10
Josien

© 2024 Fruitlife | Website door Addmark